Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Ingilizce'den Türkçe'ye...
Üstadlar; Admin Kontrol Paneli'nden Forumda ki Ingilizce Kelimeleri Türkçe'ye Çevirme Için Bir Yer Olması Gerek Ama Ben Bulamıyorum.
Daha Önceleri vBulletin Kullanmıştım Onda Bu Dediğin Şey Mevcuttu.
MyBB'de Mevcut Olması Gerek Diye Düşünüyorum. Cevaplarınızı Bekliyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağ altta dil seçimi kısmı var footerın üstündeki açık gri şeritte.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam tam anlayamadım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://forum.hakanozer.web.tr/index.php >>> bu adrese göre söylerseniz iyi olur benim için..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-01-2017 Saat: 23:52)Hakan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam tam anlayamadım..

Hocam en alta inin orada sağ tarafına bakın dil seçimi var Türkçe (TR) yazar orayı seçip ingilizceyle değiştireceksiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin panel için: Admin kp > Board Settings > Control Panel Preferences (Global) > Control Panel Language'den türkçe seçp save de.
Forum için: Admin kp > Forum Ayarları > Genel Yapılandırma Ayarları > Varsayılan Dil Seçiminden Türkçe seç.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dil ayarları zaten Türkçe'de. Bazı kelimeler Ingilizce olduğu için Translate'den çeviri yapıp editlemek istiyorum. Şimdi temada ki bazı yerleri XML olan temadan düzenleyip yaptım ama bazı kelimeleri tema üzerinden düzeltemiyorum. Bu benim derdim anlatabildiysem ne mutlu bana..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2017 Saat: 00:00)Hakan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dil ayarları zaten Türkçe'de. Bazı kelimeler Ingilizce olduğu için Translate'den çeviri yapıp editlemek istiyorum. Şimdi temada ki bazı yerleri XML olan temadan düzenleyip yaptım ama bazı kelimeleri tema üzerinden düzeltemiyorum. Bu benim derdim anlatabildiysem ne mutlu bana..

Temadaki ingilizce yazan yerleri türkçeye çevirmek istiyorsunuz anladığım kadarı ile şuan kullandınız temadan örnek veriyim konu ve yorum yazan yer ingilizce türkçe yapmk için
Admin kp > Temalar Şablonlar > Şablonlar > Kullandığınız Tema > Forum bit şablonlar > forumbit_depth2_forum kısmında ordaki yazıyı düzenleye bilirsiniz.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping