https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Battlefield 1 Signature Work
(07-08-2016 Saat: 22:04)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Efektler güzel ama çok boş kalmış yazı yazsaydın bence daha iyi olurdu.
Güzel ama senden daha iyileri beklenir.

Boş kalmasını ben istedim çünkü dolu olduğunda çok karıştı ortalık böyle olması daha uygun oldu. Saol.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sade göz yormayan bir tasarım olmuş en sevdiğim tarzda:) Eline sağlık
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler yorumunuz için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görünüş olarak hoş ama alışıldığın dışında olmamış. Pek üzerinde durmamışsın zorlasan daha iyisini yapabilirdin bence
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-08-2016 Saat: 23:43)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Görünüş olarak hoş ama alışıldığın dışında olmamış. Pek üzerinde durmamışsın zorlasan daha iyisini yapabilirdin bence

Teşekkürler yorumunuz için yarım saat felan harcadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beğendim, güzel olmuş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler yorumun için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin için sorun olmazsa psd den katmanlar kısmını ss atarmısın?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-08-2016 Saat: 16:52)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senin için sorun olmazsa psd den katmanlar kısmını ss atarmısın?

lE2bXg.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel,sade, eline sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ps den anlamadığım için genelde güzel görünüyor mu diye bakarım. Bence başarılı bir çalışma olmuş. Emeğine sağlık
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben fazla anlamam fakat bence kullanabilir düzeyde yani amacına uygun güzel.ek olarak biraz daha özgünlük ve farklılık olmalı.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende pek fazla anlamam ancak bf wallpaper olsun logolar olsun özelligi şaşalı efektler ve parlaklık yani çok iyi dengeli yapiyorlardı bunda o parlaklık biraz bozulmuş boğulmuş gibi ama güzel beğendim +Rep teşekkürler eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping