https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flat Rank - TeknoGood
Arkadaşlar ilk defa rank yaptım. Sadeliğe önem vermeye çalıştım. Ayrıca gölge efekti yaptım. Beğenirseniz PSD paylaşabilirim.
-Yorumlarınızı bekliyorum...
Ranklar.png
*Kopyalanmasını önlemek amacıyla çizgiler koydum. Ranklarda dikey çizgi bulunmamaktadır.
*Bölüm Şefi, Grafiker gibi rankları sonra ekleyeceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-06-2016 Saat: 22:34)TolgaTSN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel olmuş

Teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görünüş olarak göze hoş ama daha iyisini yapsan güzel olabilir. Eline sağlık...
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-06-2016 Saat: 22:36)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Görünüş olarak göze hoş ama daha iyisini yapsan güzel olabilir. Eline sağlık...

Yorum için teşekkürler. Dediğim gibi ilk defa rank yaptım. Zamanla geliştirmeye çalışacağım kendimi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Flat'in modası geçti ama ilke göre güzel. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2016 Saat: 03:13)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Flat'in modası geçti ama ilke göre güzel. 

Tesekkür ederim yorum için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ilke Göre Normal Basit Sade Yanin Senin Derecende biri için Gayet iyi Geliştirirsen Her yere girer çıkarsın Kolay gelsin Kardeşim Başarılarının Devamını Dilerim :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2016 Saat: 03:30)HaldunKocak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ilke Göre Normal Basit Sade Yanin Senin Derecende biri için Gayet iyi Geliştirirsen Her yere girer çıkarsın Kolay gelsin Kardeşim Başarılarının Devamını Dilerim :))

Bu degerli yorumun icin tesekkur ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2016 Saat: 03:13)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Flat'in modası geçti ama ilke göre güzel. 

Bütün siteler giderek flat tasarıma geçiyor artık her tarafta flat ui designlı siteler ve mobil uygulamaları var. Hiç de geçmedi Erman :D
- Rankın renklerini kendinde bulabilirsin buradan flatuicolors.com'dan almışsın gibi gördüm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-06-2016 Saat: 18:26)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bütün siteler giderek flat tasarıma geçiyor artık her tarafta flat ui designlı siteler ve mobil uygulamaları var. Hiç de geçmedi Erman :D
- Rankın renklerini kendinde bulabilirsin buradan flatuicolors.com'dan almışsın gibi gördüm.

Evet o siteden aldım farklı renkler için farklı siteleri deneyeceğim. Teşekkürler yorum için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping