https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk Postbit Çizimi
Photoshopa yeni yeni adım atıyorum buda ilk postbit çizimim fikirlerinizi alabilirim.

7g5NPl.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Borderleri inceltebilirsiniz, stilleri değiştirebilirsiniz imza kısmını geliştirebilirsiniz, ikonları değiştirebilirsiniz. Onun haricinde güzel. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2016 Saat: 23:41)Elitemon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Borderleri inceltebilirsiniz, stilleri değiştirebilirsiniz imza kısmını geliştirebilirsiniz, ikonları değiştirebilirsiniz. Onun haricinde güzel. :)

Zaten default olarak çiziyorum herşeyi yani beğenilirse devam ediyorum boşa emek harcamaya gerek yok nede olsa yorum için teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Olmuş , Bende borderların biraz daha inceltilmesi gerektiğini düşünüyorum, Elinize sağlık..
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2016 Saat: 23:48)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Olmuş , Bende borderların biraz daha inceltilmesi gerektiğini düşünüyorum, Elinize sağlık..

@Albırt Enişten bu postbitin kodlanması gibi bir durum olabilirmi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2016 Saat: 00:15)WorperA Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-04-2016 Saat: 23:48)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Olmuş , Bende borderların biraz daha inceltilmesi gerektiğini düşünüyorum, Elinize sağlık..

@Albırt Enişten bu postbitin kodlanması gibi bir durum olabilirmi ?

Olabilir neden olmasın? Hatake nickli yetkiliye ulaşabilirsiniz bu işlerde beceriklidir.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlke göre iyi olmuş , ellerine sağlık fakat dedikleri gibi borderları inceltmen gerek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2016 Saat: 00:30)Machate Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlke göre iyi olmuş , ellerine sağlık fakat dedikleri gibi borderları inceltmen gerek.

Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping