Konuyu Oyla:
  • Toplam: 5 Oy - Ortalama: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Forumu sıfırlamam mümkünmü
Forum ayarlarını biraz kurcaladım 
en alttaki  
Yeni Yorum VarYeni Yorum YokForum KapalıYönlendirilen Forum

yazılarının ve kategorilerin ikonları silindi ayrıca forumun en altında Sahtekar casus termal şikayet diye bir sayfa linki var bu normalmi yoksa ben bişeylerimi bozdum forumu sıfırlama gibi bir özellik varmı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
site linkinizi gönderirmisiniz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://webplus.10tl.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2016 Saat: 21:34)Türkoğlu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://webplus.10tl.net/

sitenizin altındaki reklamdır bir sorun değildir bu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
en altta yeni yyorum var kilitli fln yazılarının yanında simgeler vardı onlar yok olmuş ve en alttada bir link var Sahtekar Cesur Termal Şikayet diyeo herkestemi var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10tl.net sitelerinde bunların görünmesi gayet normal
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
normalde boyle olması gerekirken
NA2XD5.jpg
bende böyle oldu ilk açtıgımda boyle degildi simgeler vardı okundu okunmadı yeni konu var simgeleri fln
a3NvY5.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Default temasını sıfırlamak için

admin kp >> şablon stil >> yeni tema >> isme default2 >>

admin kp >> şablon stil >> yeni şablon >> isme default2 şablonları

admin kp >> şablon stil >> default2'ye tıklayın >> aşşağıda ilişkilendirilmiş şablona ''default2 şablonları'' seçin

diğer yandan ise
admin kp >> şablon stil >> temanız >> şablonlar >> index'ten düzeltilebilir sıfırlamadan.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
en sondaki index meselesini anlamadım digerlerini yaptım değişen birşey yok şuan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2016 Saat: 22:33)Türkoğlu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: en sondaki index meselesini anlamadım digerlerini yaptım değişen birşey yok şuan
hepsini yaptım sonuç olarak hiçbirşey değişmedi

ha birde

admin kp >> şablon stil >> default2 >> yanında ok işareti olacaktır ona basın kullanılan tema yapar.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
malesef bişey değişmedi sıfırlama yöntemi varsa uygulayayım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2016 Saat: 22:37)Türkoğlu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: malesef bişey değişmedi sıfırlama yöntemi varsa uygulayayım :)

Admin KP > Temalar & Şablonlar > Kullandığınız tema bu temanın sağ tarafında seçenekler bulunur, oraya tıklayın ve sonrasında Kullanıcıları zorla seçeneğine basın temanız default yani varsayılan tema olacaktır.

Sonrasında tekrardan şu işlemleri gerçekleştirin,

Admin KP > Temalar & Şablonlar > Şablonlar > Kullandığınız Tema > Ana sayfa şablonları > index sağ taraftan seçeneklerden orjinale çevir seçiniz.

Admin KP > Temalar & Şablonlar > Şablonlar > Kullandığınız Tema > Footer şablonları > footer sağ taraftan seçeneklerden orjinale çevir seçiniz ve sonrasında footerdeki reklam kalkacaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bu arada oylama sistemide yok olmuş Alah Allah :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2016 Saat: 22:41)Türkoğlu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bu arada oylama sistemide yok olmuş Alah Allah :)

siteyi kontrol ettim bir kaç 10tr.net sitesine baktım hepsine reklam olarak gelmiş footer altındaki linki kaldıramazsınız ve oylama sistemi mevcut.

http://destek.10tl.net/forumdisplay.php?fid=76

buradan beğendiğiniz temayı seçin ve forumunuza kurun sonrasında, forum ayarlarında konu & gösterim seçenekleri kısmından oylama ayarlarını aktif etmeniz gerekir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2016 Saat: 22:39)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-04-2016 Saat: 22:37)Türkoğlu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: malesef bişey değişmedi sıfırlama yöntemi varsa uygulayayım :)

Admin KP > Temalar & Şablonlar > Kullandığınız tema bu temanın sağ tarafında seçenekler bulunur, oraya tıklayın ve sonrasında Kullanıcıları zorla seçeneğine basın temanız default yani varsayılan tema olacaktır.

Sonrasında tekrardan şu işlemleri gerçekleştirin,

Admin KP > Temalar & Şablonlar > Şablonlar > Kullandığınız Tema > Ana sayfa şablonları > index sağ taraftan seçeneklerden orjinale çevir seçiniz.

Admin KP > Temalar & Şablonlar > Şablonlar > Kullandığınız Tema > Footer şablonları > footer sağ taraftan seçeneklerden orjinale çevir seçiniz ve sonrasında footerdeki reklam kalkacaktır.

dediklerinin hepsine baktım orjinale çevir yok çünkü hiç birini kurcalamadım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
d3NdgD.jpg
ben neden göremiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Beastly.Man @Türkoğlu forum en altında duran sahtekar cesur termal mybb scritp'tin içinde bulunan index dosyasından eklendi için kaldırılmaz ancak admin kaldırır forum'da resimler gitmesinin nedeni sunucudan kaynaklı bir iki değişiklik yapınca gidiyor tema değiştirirseniz düzelir
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yıldız resim dosyalarıyla ilgili bir sorun var, temanın klasörüyle veya bir şeyiyle oynanmış olabilir
(02-04-2016 Saat: 22:46)Türkoğlu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: d3NdgD.jpg
ben neden göremiyorum

http://st.10tl.net/tema/monster/xml/18-default.xml

bu temayı sitenize kurun düzelecektir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-04-2016 Saat: 22:47)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Beastly.Man @Türkoğlu forum en altında duran sahtekar cesur termal mybb scritp'tin içinde bulunan index dosyasından eklendi için kaldırılmaz ancak admin kaldırır forum'da resimler gitmesinin nedeni sunucudan kaynaklı bir iki değişiklik yapınca gidiyor tema değiştirirseniz düzelir

ben forum kullanmadığım için kontrol ettim sonradan fark ettım öyle olduğunu önceden yoktu çünkü sadece header altı ve footer üstünde vardı sadece yeni gelmiş sanırım. Ben sadece destek için burdayım başka bir forum sitesi vs. kullandığım için değil teşekkürler bilgilendirme için bu arada :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
pzNJ4z.jpg

peki şu olmayan resimi kaldırabilirmiyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform
Vidinli.net Shopping Platform