https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torrent Sitesinden Beklentileriniz Ne Olabilir?
Bir torrent sitesinden beklentileriniz neler olabilir? hızlı inen dosyalarımı,yoksa güncel olarak anında eklenen torrentlermi görüşleriniz nedir?

Sitemiz için sorduğum sorudur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hızlı inen dosyalar
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle kullanıcı çekmek amacıyla göz alıcı eklentiler, siteye küçük ama dinamiklik ekleyen js ekleyebilirsiniz küçük süprizler her zaman tercih nedenidir.

(bkz : ödül sistemi)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
eğer kalıcı user istiyorsan her aradığını bulmalı hızlı olmalı fazla reklam olmamalı kısaca yararlı olmalı ve görünüşte ve kullanışta bir o kadar önemli.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
her şeyden önce HIZ. aktif bir torrent kullanıcısı olarak en aşağı 20 farklı yabancı kaynaklı sitem var ancak indirirken asla değişmeyen 1 site. neden? çünkü diğerleri yavaş. sıralamak gerekirse;

1) Hız
2) Bol içerik
3) Kolay bir tema
4) Gerisi çokta önemli değil. ancak kaRanLik-61 adminin dediği gibi aktif kullanıcı için 2. seçenek
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Normalde yorum yapmayacaktım ama, bi zararı olmıycağını düşünüyorum kendime o sebepten vermek istedim önerilerimi, Öncelikle yapacağın ilk iş şu olsun.

1) Sade bir kullanışlı responsive tema yap veya yaptır.
2) Sayfaların yükleniş hızlarına önem ver, çünkü insanlar çok beklemekten aşırı derece sıkılırlar, sonuç netice az biraz göz atmak sonra çıkış budur ziyaretçiler için torrent siteleri.
3) Sürekli oyun incelemeleri paylaşımlarında bulun, yalnızca torrentı bulunmayan daha yeni çıkmış piyasaya düşmeyen tarz oyunların ıncelemelerını makale olarak ele alarak, sitene sürekli aktif takipçiler çekebilirsin.
4) Temanda mutlaka Popüler Oyunlar, Programlar, Filmler, Uygulamalar gibi şeylere yer ver aynı zamanda diğer insanlardan önde olmalısın bir şeyler başarmak istiyorsan, yani onlara seni seçmeleri için nedenler vermelisin.
5) Bunların hepsini sağladın mı tamamladın mı reklam vereceğin alacağın tek yer olsun oda indirme linklerin bu kadar reklama hiç kimse bir şey demez, ekstra gelirmi istiyosun farklı yerlerden farklı hızlarda torrentler toplamalısın, 1 ini ücretsiz 1 ini ücretli yayınlarsın.

Bunlar senin için gerçektende bayağı + demek olucaktır ben bir günde bu şekilde 1.100 tekil ziyaretçiye çıkarttığımı bılıyorum, hiç tanınmayan bir siteyi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Saydıklarınızın neredeyse hepsi var. Yorumda bulunanlara teşekkürler.

-Makale önceden başka yerlerden yazmıştım veya inceleme güzel bir fikir teşekkürler.

-Birşey farkettim linkleri ziyaretçilere gizledim. 2 günde 1 üye alan site şuan 5 üye almış durumda.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2016 Saat: 19:49)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Saydıklarınızın neredeyse hepsi var. Yorumda bulunanlara teşekkürler.

-Makale önceden başka yerlerden yazmıştım veya inceleme güzel bir fikir teşekkürler.

-Birşey farkettim linkleri ziyaretçilere gizledim. 2 günde 1 üye alan site şuan 5 üye almış durumda.

siten tam hitlenmeden çok sakıncalı linkleri ziyaretçilere gizlemen tavsiyem aç günlük 300 400 hit olduğunda hazır sayabilirsin ziyaretçilere gizlemeyi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2016 Saat: 20:12)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-03-2016 Saat: 19:49)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Saydıklarınızın neredeyse hepsi var. Yorumda bulunanlara teşekkürler.

siten tam hitlenmeden çok sakıncalı linkleri ziyaretçilere gizlemen tavsiyem aç günlük 300 400 hit olduğunda hazır sayabilirsin ziyaretçilere gizlemeyi.

Sakincali bir durumu yok tam tersi yarari var. Sitende konu icinde paylasilan hic bir link Google veya Alexa tarafindan görüntülenmeyecegi icin . Baska sitelere link vermemis olursun. Bunun disinda indirme sitelerinde gercekten cok fazla üye kazanmana yariyacak bir sistem. Kullanilmasi 2-3 hit'te bile yararlidir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2016 Saat: 20:30)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sakincali bir durumu yok tam tersi yarari var. Sitende konu icinde paylasilan hic bir link Google veya Alexa tarafindan görüntülenmeyecegi icin . Baska sitelere link vermemis olursun. Bunun disinda indirme sitelerinde gercekten cok fazla üye kazanmana yariyacak bir sistem. Kullanilmasi 2-3 hit'te bile yararlidir.

nofollow etiketi bu dediğin için zaten geçerli birşey bilmiyorsunuz sanırım herneyse :) öğrenmiş oldunuz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten hitimiz fazla. Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2016 Saat: 20:37)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

nofollow etiketi bu dediğin için zaten geçerli birşey bilmiyorsunuz sanırım herneyse :) öğrenmiş oldunuz
Burada nofollow etiketinden bahsetmiyoruz. Eklentiden bahsediyoruz. Eklenti ne ise yariyor Corleone adli arkadasta zaten cok iyi biliyor . Bende eklentinin bir avantajini söylemek icin "Link Verme" meselesinide anlattim ama bir baktim sen fazladan "nofollow" konusunu attin ortaya. MyBB'de genelde forum ayarlarindan konu ici HTML izinlerini kapatiriz ki daha güvenli olsun. HTML kapaliyken nasil nofollow yapacaksin ? Hadi burayi gectim eklentiyle nofollowun ne alakasi var ben eklentinin yararinin oldugunu anlatiyorum. Sen nofollow'dan bahsediyorsun. Ama sonucta burasi forum bu tür konulari konuyla asagi yukari baglantisi olan tüm konular altinda konusabiliriz. Insanlarida bu konuda rapor edemeyiz degilmi ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2016 Saat: 21:34)#Pirate Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Burada nofollow etiketinden bahsetmiyoruz. Eklentiden bahsediyoruz. Eklenti ne ise yariyor Corleone adli arkadasta zaten cok iyi biliyor . Bende eklentinin bir avantajini söylemek icin "Link Verme" meselesinide anlattim ama bir baktim sen fazladan "nofollow" konusunu attin ortaya. MyBB'de genelde forum ayarlarindan konu ici HTML izinlerini kapatiriz ki daha güvenli olsun. HTML kapaliyken nasil nofollow yapacaksin ? Hadi burayi gectim eklentiyle nofollowun ne alakasi var ben eklentinin yararinin oldugunu anlatiyorum. Sen nofollow'dan bahsediyorsun. Ama sonucta burasi forum bu tür konulari konuyla asagi yukari baglantisi olan tüm konular altinda konusabiliriz. Insanlarida bu konuda rapor edemeyiz degilmi ;)

"Sakincali bir durumu yok tam tersi yarari var. Sitende konu icinde paylasilan hic bir link Google veya Alexa tarafindan görüntülenmeyecegi icin . Baska sitelere link vermemis olursun."

Sen bir kullandığın kelimenin anlamını öğren ondan sonra ahkam kes ikide bir, boş boş laflar kullanıyorsun bir şey biliyormuş gibi bir şey demiyorum diye üstüne üstüne devam ediyorsun, çok mu biliyorsun seo yu alexayı googleyi veya mybb yi ozaman kendini kanıtla burda dedikoducu kadınlar gibi çekirdek çitleme, millete laf dalaşına girip durma düşünce, beyin seviyeleriniz gerçektende çok düşük bunları cehaletinize veriyorum. "HER TÜRKÜN YAPTIĞI GİBİ BEN EN İYİSİNİ BİLİRİM" kafasına vurarak alttan alıyorum söylediğinizi bir dahakine milletle muhattap olmanız için laf sokmaya çalışmak için daha mantıklı zekanı gerçekten gösterecek konularda muhattap ol böyle kendini küçük düşürecek konularda değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Ayrıca her türlü alakasız mantıksız konuları çeken sen ve bir kaç şahıs daha var onlar kendilerini biliyorlar birden bire tartışma yaratarak insanlara kendinizi küçük düşürmekte üstünüze yok, umarım yakında farkedip yetkililer gerekeni yaparlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2016 Saat: 21:43)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-03-2016 Saat: 20:12)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı: siten tam hitlenmeden çok sakıncalı linkleri ziyaretçilere gizlemen tavsiyem aç günlük 300 400 hit olduğunda hazır sayabilirsin ziyaretçilere gizlemeyi.

"Sakincali bir durumu yok tam tersi yarari var. Sitende konu icinde paylasilan hic bir link Google veya Alexa tarafindan görüntülenmeyecegi icin . Baska sitelere link vermemis olursun."

Sen bir kullandığın kelimenin anlamını öğren ondan sonra ahkam kes ikide bir, boş boş laflar kullanıyorsun bir şey biliyormuş gibi bir şey demiyorum diye üstüne üstüne devam ediyorsun, çok mu biliyorsun seo yu alexayı googleyi veya mybb yi ozaman kendini kanıtla burda dedikoducu kadınlar gibi çekirdek çitleme, millete laf dalaşına girip durma düşünce, beyin seviyeleriniz gerçektende çok düşük bunları cehaletinize veriyorum. "HER TÜRKÜN YAPTIĞI GİBİ BEN EN İYİSİNİ BİLİRİM" kafasına vurarak alttan alıyorum söylediğinizi bir dahakine milletle muhattap olmanız için laf sokmaya çalışmak için daha mantıklı zekanı gerçekten gösterecek konularda muhattap ol böyle kendini küçük düşürecek konularda değil.

Sakin olmayi ögrenirsen hersey daha güzel olacak. "bilmiyorsunuz sanırım herneyse :) öğrenmiş oldunuz" kendine yapilmasindan hoslanmadigin seyi baskasina yapmiyacaksin. Sen nasil anlarsan artik. Burada almak istedigim cevap bu degildi. Düpe düz atara yönelmissin. Soruma cevap verseydin iyi olurdu. Kendimi zamaninda kanitladim ki "Emektar" rankina laik görüldüm bunuda buradan anlayabilirsiniz. 

"Sakincali bir durum yok tam tersi yarari var. Sitende konu icinde paylasilan hic bir link Google veya Alexa tarafindan görüntülenmeyecegi icin . Baska sitelere link vermemis olursun."

Yukardaki cümlede ise durumdan kastim Eklentidir. Ben ögrenilecek birsey göremedim dogrusu. Daha sakin ve güzel bir tavirla yaklassaydin iyi olurdu diyip kapatiyorum. Benzetmelerinide begenmedigimi söylüyeyim. Herkez kendine.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herşeyi boşverin yetkililere tek bir şey söyliyeceğim her olayın içinde neden sen ? herşeyi başlatan neden sen :) diye sorarım onlar anlarlar hadi sağlıcakla kalın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2016 Saat: 22:01)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Herşeyi boşverin yetkililere tek bir şey söyliyeceğim her olayın içinde neden sen ? herşeyi başlatan neden sen :) diye sorarım onlar anlarlar hadi sağlıcakla kalın.

Tabi ki sorabilirsin. Bu senin en büyük hakkin. Bana söylemen gerekmiyor bile.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İki medeni insan gibi tartışırken bir anda kullandığın üslup sonucu sorunu sen yaratmışsın @BeastlyMan. Herkes bildiğini,merak ettiğini burada paylaşabilir. Birinizin bir hatası vardır, bilmediği bir şey vardır tartışma sonunda  o da doğrusunu öğrenmiş olur ama siz hangimiz daha bilgiliyiz yarışındasınız. Burası bir destek forumu ve ona uygun şekilde davranın.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2016 Saat: 22:20)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İki medeni insan gibi tartışırken bir anda kullandığın üslup sonucu sorunu sen yaratmışsın @BeastlyMan. Herkes bildiğini,merak ettiğini burada paylaşabilir. Birinizin bir hatası vardır, bilmediği bir şey vardır tartışma sonunda  o da doğrusunu öğrenmiş olur ama siz hangimiz daha bilgiliyiz yarışındasınız. Burası bir destek forumu ve ona uygun şekilde davranın.

Gene beni suçlu bulduğun için teşekkürler. Neyse ben anlıyacağımı anladım bundan sonra ona göre davranırım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2016 Saat: 22:21)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-03-2016 Saat: 22:20)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İki medeni insan gibi tartışırken bir anda kullandığın üslup sonucu sorunu sen yaratmışsın @BeastlyMan. Herkes bildiğini,merak ettiğini burada paylaşabilir. Birinizin bir hatası vardır, bilmediği bir şey vardır tartışma sonunda  o da doğrusunu öğrenmiş olur ama siz hangimiz daha bilgiliyiz yarışındasınız. Burası bir destek forumu ve ona uygun şekilde davranın.

Gene beni suçlu bulduğun için teşekkürler. Neyse ben anlıyacağımı anladım bundan sonra ona göre davranırım.
Alıntı:Sen bir kullandığın kelimenin anlamını öğren ondan sonra ahkam kes ikide bir, boş boş laflar kullanıyorsun bir şey biliyormuş gibi bir şey demiyorum diye üstüne üstüne devam ediyorsun, çok mu biliyorsun seo yu alexayı googleyi veya mybb yi ozaman kendini kanıtla burda dedikoducu kadınlar gibi çekirdek çitleme, millete laf dalaşına girip durma düşünce, beyin seviyeleriniz gerçektende çok düşük bunları cehaletinize veriyorum.
Buradaki üslubunu doğru buluyor musun gerçekten? Bir konu hakkında tartışmak ne zamandan beri bilmişlik sayılıyor? Eğer düşüncende haklı isen onu haklı kılmak için elinden geleni yap o zaman. Ne sen bir şey kaybedersin ne de karşıdaki. Sen bilgilerini tazelemiş sayılırsın o da hatasını düzeltmiş olur. Header'daki yazıya bir göz atmanı istiyorum. "Herkes aynı şeyi düşünüyorsa,hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir. - 

Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping