https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deadpool youtube kapak fotoğrafı çalışması
Malum pek önünü alamadık. Her ne kadar hoşuma gitmese de şöhreti gereksizce artmasından dolayı bir tasarımını yapayım dedim.

jed6bjb9.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılı olmuş. :d
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tasarım güzel ve film konusunda bende sana katılıyorum. Sıradan bir kahraman filmi senaryosu vardı bence. Dublajını beğendim sadece..
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Baya hoş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-03-2016 Saat: 17:34)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tasarım güzel ve film konusunda bende sana katılıyorum. Sıradan bir kahraman filmi senaryosu vardı bence. Dublajını beğendim sadece..

Film popüler kültürü kullanarak boş bir hikaye (senaryo demiyorum) ile ünlü oldu bu kadar. Filme +18 havası katıp 15-17 yaş arası kitleyi hedeflediler. Testere filmlerini izlemiş bir insan olarak; Cinselizm üzerinden bel altı espriler ne zamandan beri +18 olarak sayılıyor?

Kabulümdür sırf popüler olduğu için beğenmedim. Komedi filmine aksiyon ve macera dediler. Adam Sandler'ın filmleri de Aksiyon ve Macera içeriyor. Ama Dram ve Komedi olarak yayınlanıyor. Hannibal'a kan içeriyor diye izlemeyen - diziyi iptal ettiren kitleden ne bekleyebiliriz ki...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oğuz'un yaptığına benzemiş azıcık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerine sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bi Şöyle Tasarımlar Yapamadım Gitti..