Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son zamanlarda açılan insanların değerlendiren konular.
Bu karar benim değil. Bütün yetkililerin. Bunu ben açmasan o açsaydı ona da bunu yapıcaktınız? Siz yorumları okuyorsunuz konuyu değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Corleone nin yazım tarzına ve bu uygulamaya pek katılmıyorum ama, belki faydası olur diye şuanda engellemiyorum.

bana göre bu yazı/karar/uygulamanın;
doğru olan tarafı şu: insanları gereksiz yere, fazla rencide edici şekilde konu açmak gereksiz. bir nevi, kavga çıkarıcı konular açmak yanlış.
yanlış tarafı:
* insanlar fikirlerini, hakaret etmeden yazabilmeli, ama doğruları yazmalı.
* yazının yazılma tarzı biraz kırıcı. daha nazik olmalıyız gibi geliyor.

neyse, dediğim gibi, belki de bu gerekiyor deyip şimdilik buna fazla birşey demiyorum. Yetkililerin işlerine de fazla karışmak istemiyorum. çok gerekli görürsem müdahale edebilirim.
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı. 
Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter.. 

Sonra duymadım, bilmiyordum yok.. 

Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433

twitter.png https://twitter.com/10tlnet
discord.png https://discord.gg/fUC7A2W
email.png  info (at.) 10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben konuyuda okuyorum beni sinirlendiren tartışma konusu acmak yasak ve gerekirse ben banlayip konuyu çöpe aticam diyorsun :)

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-01-2016 Saat: 17:01)Burak Acil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben konuyuda okuyorum beni sinirlendiren tartışma konusu acmak yasak ve gerekirse ben banlayip konuyu çöpe aticam diyorsun :)

Bunu benim yerime bir admin açsaydı ne olacaktı? Ayrıca banlamak ile ilgili bir şey var mı orada? Ama admine kimse gider yapamazdı. Bu bütün yetkililerin kararı konuyu sadece ben açtım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İsmail üzgünüm ama sert bir üslupla yazmada hatalisin yaptigin uygulama ne kadar dogru olursa olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-01-2016 Saat: 12:48)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu karar benim değil. Bütün yetkililerin. Bunu ben açmasan o açsaydı ona da bunu yapıcaktınız? Siz yorumları okuyorsunuz konuyu değil.

Bütün yetkililerin diye genelleme yapma, kendi adına konuşmalısın. Üyelerden bu tarz tepkiler alıyorsanda önce bi kendini sorgulamalısın. Etiketlediklerin arasında belki bi kaç kişi bunu görmüştür, ayrıca sana bununla ilgili özel mesaj attığımıda unutma. admin'inde dediği gibi seninle tek ortak düşüncemiz konuların açılması, onun dışında insanlar seni beni istediğini değerlendirir tabi ama bu tarz konular açarak değil ve yine sen buna müdahale etmemelisin. Gerekli gördüğün yerlerde emrivaki yapmadan, kendini onlardan başka seviyede görmeden, üyelerinde değerli olduğunu bilerek mümkünse uygun bir uslüb ile (biliyorum senin için biraz zor) uyarmalısın. Denetleme ekibindesin, bence önce bi senin denetlenmen gerek. Bu konu ile ilgilide zoruna giden bişey varsa ki sanmıyorum olacağını, liderinle görüşebilirsin bana dönüş yapma. @Edward
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uyarım var kardeş, bana her verdiğin uyarıda "üslupuna dikkat et" yazıyorsun eyvAllah'da her uyarıdada üslup-üslup-üslup'da üslup.. Üslup kelimesine ait bir sürü caps var 1 gününü ayırıp üslup hakkında araştırmamı yaptın orasını bilemiyorum. Bu konu hakkında Facebook'tanda görüşcektim senle makul engellemissin nedenini hala söylemedin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-01-2016 Saat: 21:52)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-01-2016 Saat: 12:48)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu karar benim değil. Bütün yetkililerin. Bunu ben açmasan o açsaydı ona da bunu yapıcaktınız? Siz yorumları okuyorsunuz konuyu değil.

Bütün yetkililerin diye genelleme yapma, kendi adına konuşmalısın. Üyelerden bu tarz tepkiler alıyorsanda önce bi kendini sorgulamalısın. Etiketlediklerin arasında belki bi kaç kişi bunu görmüştür, ayrıca sana bununla ilgili özel mesaj attığımıda unutma. admin'inde dediği gibi seninle tek ortak düşüncemiz konuların açılması, onun dışında insanlar seni beni istediğini değerlendirir tabi ama bu tarz konular açarak değil ve yine sen buna müdahale etmemelisin. Gerekli gördüğün yerlerde emrivaki yapmadan, kendini onlardan başka seviyede görmeden, üyelerinde değerli olduğunu bilerek mümkünse uygun bir uslüb ile (biliyorum senin için biraz zor) uyarmalısın. Denetleme ekibindesin, bence önce bi senin denetlenmen gerek. Bu konu ile ilgilide zoruna giden bişey varsa ki sanmıyorum olacağını, liderinle görüşebilirsin bana dönüş yapma. @Edward

Demek ki bazıları adam yerine koyulmadığındandır.

Bugünlük te egonuzu tatmin ettiğinize göre iyi günler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Admin @TaaRRuZ @Edward .

Su arkadasla ilgilenir misiniz herseye tamamda bilal abiye saygisizlik yapma. O senden kaç yaş buyuk.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu komple silin bence,
yahu bir kişi kavga çıkardı, bin kişi sürüsü oldu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-01-2016 Saat: 21:07)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-01-2016 Saat: 17:01)Burak Acil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben konuyuda okuyorum beni sinirlendiren tartışma konusu acmak yasak ve gerekirse ben banlayip konuyu çöpe aticam diyorsun :)

Bunu benim yerime bir admin açsaydı ne olacaktı? Ayrıca banlamak ile ilgili bir şey var mı orada? Ama admine kimse gider yapamazdı. Bu bütün yetkililerin kararı konuyu sadece ben açtım.

Eğer adminde senin gibi saygısız şekilde cümlelerle uyarsaydı tepki aynı olurdu. İsmail senin bu gidişatın hiçte iyi gözükmüyor. Lider olmak istiyorsun ancak bu saygısızlık ve kendini bilmezliğin ile lider olamazsın.

Burada ego tatmin etmek isteyenler yok, zaten tatmin etmek istesem seviyeli birisinde ederim.
Admin bile düşünmüş kilitlemiyim konuyu, yaptığı yanlış ancak olumlu taraflarıda var diye belirtmiş. Değer bil, üslubunu düzelt, saygından bir adım bile aşağıya düşme.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Paşam senin egon fazla yüksek olmuş.. Sen fazla yukarılara cıkma inmesi biraz hızlı olur söylüyeyim.

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2016 Saat: 20:34)Burak Acil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Paşam senin egon fazla yüksek olmuş.. Sen fazla yukarılara cıkma inmesi biraz hızlı olur söylüyeyim.

Sakin ol kardeşim.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2016 Saat: 20:34)Burak Acil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Paşam senin egon fazla yüksek olmuş.. Sen fazla yukarılara cıkma inmesi biraz hızlı olur söylüyeyim.

+1 , Katılıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu konuyu artık kapatın lütfen.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uzun Bir şey Yazmıcam Tek Diyeceğim Ego'n Tavan Yapmış Büyüklerine Saygılı Ol.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konun Kapanmasına Bence Gerek Yok Çünkü İnsanlar Tartışmakta Fikirlerini Bildirmekte ''ÖZGÜRDÜR'' Buna kimse karışamaz sadece belli bir çıta vardır o çıtayı aşınca insanların,yetkililerin karışmaya hakkı vardır üslup kötü olabilir bunu bir kişi dile getirip fikirlerini söyleyebilir beğenip beğenmemek herkezin kendi insayatifine...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çokta doğru bişey söylüyorsun.konu kapatılmalıdır.
-kraldan çok kralcı olmayın
-üyelere nazik ve anlayışlı olun
- şahse veya herhangi kişi yada kurumlara hakaret ima alaycı sözler söylenmemeli
Bunlar forum ve görevli kurallarında yazıyor.bütün yöneticiler bunları okuyup bildiğini kabul ediyoruz.
Ayrıca şuan bu konu şikayet bölümünde olmalıydı ve muhatapları sadece adminler veya onların konuyla ilgilenmesini istediği bir ust yönetici olmalıdır.
Konu tartışma öteye gitmiyor görüldüğü gibi zaten herkesin mesajı gerekli yere gitti gerekenler yapıldı.ilgi ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz iyi forumlar
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 11 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping