Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son zamanlarda açılan insanların değerlendiren konular.
Örneğin bu gibi.
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=84146

Bu türlü konular tartışmaya açık konulardır. Ve bir daha bu konular açılmayacak. Açılan konularda tarafımca kitlenecektir.

Hem siz kimsiniz? Sende Allah'ın biri kulu değil misin? sana mı düştü onu değerlendirmek. Gerekli merciler zaten değerlendirmeyi yapıyorlar. Nedir bu ego sevdası anlamadım.

Gerekli konular kitlenecek. Kendi düşüncelerinizi kendinize saklayın. Ayrıca bütün yetkilileri de bu konuda uyarıyorum gerekli konular kitlenecek,ve bir daha açıldığında ceza uygulanacaktır.

Esenlikler dilerim.

@Kamil55 @OnLiNe @Edward @bilsoft @rayray93
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğru kararın alındığını düşünüyorum.
BERAT DESİGN
Tema,logo,imza,afiş,kartvizit,broşür,dergi vb. grafik tasarım işleri yapılır.
Fiyat ve referans için e-mail'den iletişime geçiniz.
Site tasarımı yapılır ve kodlanır.
beratermisdesign@gmail.com

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğru ve alınılması gereken bir karardı. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fikir bildirmek serbest, sanmasın kimse ona engel koyuldu. Ama birini başvuru konusu dışında eleştirmek, veya başvuru konusunda bile ağır eleştiriye tabir tutmak yanlış bir davranış.

Ayrıca çelişki için, Akımı başlatan kişiyi aynı akım ile eleştirmek örnek verilebilir mi düşünmek lazım. Facebook'tan "Mark senden nefret ediyorum" demek gibi bir şey olduğunun farkına varılmalı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Corleone; Bence ilk önce konuşmayı ve düzgünce uyarmayı bilmelisin. Fikir özgürlüğü var ancak onlarında böyle değerlendirme yapması pekte doğru değil. Tek fark burada senin üslubunu düzeltip tatlı dille uyarman lazım eğer uymazlarsa sert dille uyarırsın. Üslubunu düzelt.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-01-2016 Saat: 22:28)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Corleone: Bence ilk önce konuşmayı ve düzgünce uyarmayı bilmelisin. Fikir özgürlüğü var ancak onlarında böyle değerlendirme yapması pekte doğru değil. Tek fark burada senin üslubunu düzeltip tatlı dille uyarman lazım eğer uymazlarsa sert dille uyarırsın. Üslubunu düzelt.

Evet buna katılıyorum. Yani genel olarak konu doğru bir amaçta. Sadece üslup yanlış. Belki hemen cevap vermek için; belki de yazmak zor geldiği için olabilir;(Cem yanlış anlama, senin mesajdan biraz örnek oluyor, üstüne alınmazsın inşallah :) )
"Üslubunu düzelt"
mesela üstteki cümleden düzelt yerine düzeltmelisin tüm konuya nokta(.) koyabilecek kapasitede bir cümle olur, yeni bir tartışmayı şimdi veya daha sonraki bir zaman için ateşlemezdi. Gerçi bu cümleyi dediğim gibi ilk gördüğüm mesaj olduğu için örnek verdim ancak geneli böyle. "-meli, -malı"..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sende haklısın ama gerçekten düzeltmesi lazım. Bu konu adminden izinliyse bile bu üsluple insanları uyaramaz. Ben yapmadığım halde üslubu beni çok sinirlendirdi. İnsan başkalarını eleştirmeden önce kendine bakıp öyle eleştirmelidir.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana çatacak yer arıyor millet birgün birine patlıyacağım açtıkları bir konuda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-01-2016 Saat: 00:02)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana çatacak yer arıyor millet birgün birine patlıyacağım açtıkları bir konuda

@Sezar38 Sen Zaten Herkese Patlıyon Önce Terbeyeni Takın Böyle Gidersen Yetkili Olamazssın Kimsenin Sana Çattığı Yok Sen Millete Çatıp Döküyon.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak işte sadece o cümelelerde döküyosam patlamis halimi gormesen daha iyi bu arada bana nasihatte bulunacagina bi kendini duzenlesen ?

~Ek Olarak Gercekten Birgun Pc de birine denk gelecegim olan olacak benden buyuk insanlara saygimdan fazla asmiyorum cizgiyi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Acaba Terbiyeni Takın Derken Hangi Cümleden Kastın ? Nerede terbiye sinirlarimi astim ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Sana Ne Oluyor ? Post kasacak konumu bulamadin kesin 5 dakika dusunmusundur ne yazsamda su konuya mesaj yazsam diyr

Mesala Bu Yorumunda Terbiye Sınırlarını Aşmışsın Ve Bunun Gibi Gördüğüm Bir Çok Yorumunda
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güldürme...Ben Gerçek Hayattaki Üslubumu Degistirmeden Burada Konuşurum ama sen sirf terbiyeli,saygili gozukmek icin şekle giriyorsun disardaki sen degilsin yapmacik konusmalar vB.Fakat ben duz,acik,net konusurum buda senin gibilere uslub bozulmasi,terbiyesizlik gibi geliyorsa işimiz zor
olgun olmadigin belli 15-16 .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-01-2016 Saat: 00:19)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güldürme...Ben Gerçek Hayattaki Üslubumu Degistirmeden Burada Konuşurum ama sen sirf terbiyeli,saygili gozukmek icin şekle giriyorsun disardaki sen degilsin yapmacik konusmalar vB.Fakat ben duz,acik,net konusurum buda senin gibilere uslub bozulmasi,terbiyesizlik gibi geliyorsa işimiz zor
olgun olmadigin belli 15-16 .

Önyargıları yıkmak bir devleti yıkmaktan daha zordur. - M.K. Atatürk

Bende farkediyorum çok asabisiniz. Sizin gözünüzde öyle görünmese bile başkaları tarafından öyle görünüyor. Yaşınızın büyük olmasının verdiği rahatlık var sanırım. Amacım burda size laf yetiştirmek değil asabi olduğunuzu söylemek. Sakin olun destek forumu burası abi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçek Hayatta'ki Üslubumu Değiştirmeden Bende Konuşuyorum Ve Şekle Giren Ben Deyilim Sensin Sen Üslubunu Düzgün Kullanamıyosun Sürekli Kavga Çıkarmaya Yer Arıyorusun Millete Çatıp Döküyosun Sonrada Masum Numarası Yapıyosun Herkes Bana Çatıyo Diyosun Sen Millete Çatmaki Millette Sana Çatmasın "Adam Olana Bir Söz Yeter".

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dream "Sadece gülüşümü yakala, öfkem sana ağır gelir" diyerek susmak istiyorum konusmak istersen skype: leojely
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle burdan @Corleone arkadaşıma sesleniyorum,

1-) Burda sen kimseye yasak koyamassın.

2-) Burası özgür bir forum..

3-) Görevli olupta egosu su anda yüksek olan sensin.

4-) Senin böyle konuları denetleyerek sadece o konu üzerinden haklısın demen gerekirken burdan millete emir veriyorsun yakışmıyor..

Gelelim asıl konuya yaşım 21 eğer bana cevap yazacaksanız ona göre yazmanızı istiyorum.. Ben bu foruma başladığımda herkezin düşüncesi özgürdü? Ne zaman "düşünceler,fikirler,tartışma konuları vsvsvs.." yasaklandı merak ediyorum. "Emsalsiz" arkadaşıma katılıyorum. Herkez yetkili olup bir "tavır,şekiller,artisliklikler" peşinde. Burası özgür bir forum. Ben bile tartışma konusu acabilirim. Seni eleştirebilirim. Siteyi eleştirebilirim. Ve sen bana bu konuda yasak koymaya sahip değilsin. Sonuc olarak arkadaşım kötü bir şey dememiş, forumun ilerleyişi kötüye gittiğini belirtmiş. Ha bu yorumdan dolayı beni "Banlayabilirsin,uyarı verebilirsin" hiç dert etmem zaten sadece arkadaşım adam ezmeye ne meraklı oldunuz bu kadar bana onu acıklarmısınız ?

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

----------------------------------------------
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardesim fikirdas ciktik sirf banlanmak korkusu ile bu tarz mesajlar atmiyorum yani yetkililere soylemek dile getirmek istedigim seylerden bazilarida bunlardi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim açıkça konuda görüşüm şu,
Herkese ortaklaşa davranılmalı ve bu konuda adil olunmalı. @Corleone şefimizi anlıyorum, denetleme ekibi görevlisi kendisi. Ancak bu görevini yaparken biraz agresif, ego vs... katıyor gibime geldi. Eğer bu sıkıntının nedeni sosyal veya özel hayatınızdaki bir durum ise lütfen burada bizlere de yansıtmayınız. Haa, ancak görevinizi yaparken yaşadığınız bir problem ise, sinirlenmenize gerek yok hocam. Admine veya bir üst yetkiliye bildiride bulunabilirsiniz. Daha doğru kararları zaten onlar verecektir.

Ayrıca bir konuya değinecek olursak, yetkiniz denetleme ekibi öyle değil mi ? Yani göreviniz, forumu denetleyip düzene sokmaya çalışmak. Anladığım kadarıyla bu. Sizin burada yapmanız gereken yalnızca denetleyip, hatalı yerlerde kimi kullanıcıları uyarmak ve işlemi yapmak. Fakat gördüğüm kadarıyla istediğiniz gibi yasak koyabiliyorsunuz hocam ? Bunu sadece adminlerimizin koyması daha doğru ve uygun olmaz mı sizce de? İlla ki yasak belirlemek istiyorsanız, adminimize danışın bari ona göre koyun yasağınızı. Lütfen fazla celallenmeyiniz. :)

Şimdi, @Sezar38 kardeşime gelince. Kendisini de anlıyorum, yapılan bir emeğe karşın güzel ve iyi cevaplar verilmesini istiyor. Onun mesajları da onun bu forumda gösterdiği emeğidir. Şimdi onun da hatası şu, kendisi biraz fazla atarlanmış. Atarlanmasına hiç gerek yoktu ki zaten "Rapor Et" tuşu ne güne duruyor. :) Rahatsız olduğu veya istemediği bir yorum var ise zaten rapor edebilir.

Ben her hangi bir tarafı tutmuyorum, Adalet neredeyse ben oradayım.
Umarım yararlı olabilmişimdir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim kimseden iyi cevap beklemesin bende onlardan beklemiyorum zaten emegimin karsiligini istedim o kadar ve atarlanmaya gelirsek bazilari icin tutamiyorum kendimi yapim boyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping