https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sohbet Siteleri İçin Profil Giriş Çizim Çalışması
"Boş konuşmalar" nedeniyle silinmiştir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok beğendim, eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok güzel çok emek isteyen bir çalışma piyasaya sür bence
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2015 Saat: 19:02)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
bMkg8Y.png

Link : http://i.hizliresim.com/bMkg8Y.png

Vakti zamanında müşterilerimden birine çizmiş olduğum bir çalışmadır, iyi forumlar..

guzel site adını biliyorum galiba :)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi baktım bi yerde açık bırakmışım ama oda çok dikkat gerektirir, sanıyorumki ya ordan gördünüz yada siteye daha önce girmişliğiniz var. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-12-2015 Saat: 02:38)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi baktım bi yerde açık bırakmışım ama oda çok dikkat gerektirir, sanıyorumki ya ordan gördünüz yada siteye daha önce girmişliğiniz var. :)

açıktan gormedim.ben eski butun sohbet sitelerini bilirim girmediğimde yoktur çunku bu işlerle uğraşıyordum daha onceden bayağı bir sene uğraştım hala tanıyanda vardır :)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-12-2015 Saat: 02:38)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi baktım bi yerde açık bırakmışım ama oda çok dikkat gerektirir, sanıyorumki ya ordan gördünüz yada siteye daha önce girmişliğiniz var. :)

Benim direk gözüme çarptı açıkçası siz söyleyince :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onu düzenlemek lazım, dışarıdayım şuanda iş yerine dönüşte unutmazsam halledeyim. Ben çizimde o kadar ayrıntısına girmişimde kodlanmış halinde yokmuş bunlar değiştirilmiş bazı yerleri.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping