Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
acil yardım
ben bi tema indirdim winrarın içinde 2 dosya var bi xml dosyası bide temanın resimlerinin bulunduğu dosya resimlerle birlikte nasıl ekleyebilirim forumuma ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forumda tema yüklerken gözat diye bir seçenek var.O kısımdan xml dosyasını seç.Tema yüklenecektir...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tamam arkadaş haklı ama forum resimleri görünmeyebilir. Bu yüzden bir ftp dizinine resimleri kopyala sonra oradan xml linkini al ve bu şekilde yap. 10TL.NET Temaları böyle yükleniyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
TNCforum arkadaşımızın dediğini uygula,benden bilgili :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Dostum internetten indirdiğiniz temaları xml olarak 10tl.net adreslerine yüklerseniz resimler gözükmez. Çünkü xml dosyalarında resimler /images/imagename.png olarak gösterilir. buda direk sizin ftp adresinizden resimlerin alınması demek. Bu yüzden resimler gözükmez. Tema istek bölümünden temanızın linkini verin. Tema uploader takımı temaları ftp ye yükleyip size link veriyorlar. Verdikten sonra

admin paneli > tema şablon > tema yükle > Url kısmını seç > ardından linki kopyala ve yükle.

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu Başlığınızı Konuyu Anlatan Bir Başlıkla Değiştirin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping