Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumda Üye Olupta Çıkanlar Giremiyor ?
Tongue 
Forumda Üye Olupta Çıkanlar Giremiyor Bu Sorunu Nasıl Duzeltebılırım

Forum Ismı : pvptanitim.10tl.net
Yokmu Beyler Cevabı Yoksa Ilk Defa Benmı Yasıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bı Yardım Eden Yokmu Yaaa
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1 Gün Oldu Hala Cevap Yok Bı Yardım Edin Admın :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2012 Saat: 16:56)4TRooLeeR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumda Üye Olupta Çıkanlar Giremiyor Bu Sorunu Nasıl Duzeltebılırım

Forum Ismı : pvptanitim.10tl.net
Yokmu Beyler Cevabı Yoksa Ilk Defa Benmı Yasıyorum
Sabırlı Olun.Bu bir Uyarıdır!
Ne Zamandan Beri Olmakta ve En son Hangi Değişiklik Yaptınız?

Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1 Günden Beri Var Bu Sorun Hıç Bir Değişiklik Yapmadım Bu Temayı Kullanınca Alıyorum O Hatayı Bu Yuzden 4 5 Tane Forum Acmıstım Knight Online Temayı Kullandımda Uyeler Gırıs Yapamıyordu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2012 Saat: 13:13)4TRooLeeR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1 Günden Beri Var Bu Sorun Hıç Bir Değişiklik Yapmadım Bu Temayı Kullanınca Alıyorum O Hatayı Bu Yuzden 4 5 Tane Forum Acmıstım Knight Online Temayı Kullandımda Uyeler Gırıs Yapamıyordu.
welcomeblock_header_guest
burayla alakalı o zaman buradaki kodlarda başka bir sitenin linki var mı bakın?
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin Panele Giremiyorumkı Admın Panele Gırerken ID Sıfre Yazıyorum Yapılandırma Bolumne Gelınce Tekrar ID Sıfre Cıkıyor Karsıma ID Sıfre Yazıyorum Gırmıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2012 Saat: 13:41)4TRooLeeR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin Panele Giremiyorumkı Admın Panele Gırerken ID Sıfre Yazıyorum Yapılandırma Bolumne Gelınce Tekrar ID Sıfre Cıkıyor Karsıma ID Sıfre Yazıyorum Gırmıyor

Cokies ansayfa url gibi bölümleri değiştirmeyin işte. forumunuzdaki çerezleri silin. geçmiş i temizlemeyi deneyin?

Cokies anasayfa url gibi bölümler değiştilrilince sorunun ömzümü için konu vardı bir bulayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmişi Temizledim Ama Hala Panele Giriş Yapamıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 Gün Oldu Forumum Acılısını Hafta Sonuna Kadar Yapmam Lazım Admin Bir Bakarmısın Ya :S ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminler Bi İlgilenin Artıkk
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-05-2012 Saat: 23:00)4TRooLeeR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adminler Bi İlgilenin Artıkk
Genel Konfigurasyonla url veya cokıelerle oynamışsınız temadan değil.
admin Admine sorunu bildiren özel mesaj atın.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Attım 2 Gunden Berı Cevap Bekliyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform