09-05-2012 Saat: 19:03
ben bi tema indirdim winrarın içinde 2 dosya var bi xml dosyası bide temanın resimlerinin bulunduğu dosya resimlerle birlikte nasıl ekleyebilirim forumuma ?
acil yardım
|
09-05-2012 Saat: 19:03
ben bi tema indirdim winrarın içinde 2 dosya var bi xml dosyası bide temanın resimlerinin bulunduğu dosya resimlerle birlikte nasıl ekleyebilirim forumuma ?
09-05-2012 Saat: 19:07
Forumda tema yüklerken gözat diye bir seçenek var.O kısımdan xml dosyasını seç.Tema yüklenecektir...
09-05-2012 Saat: 19:24
Tamam arkadaş haklı ama forum resimleri görünmeyebilir. Bu yüzden bir ftp dizinine resimleri kopyala sonra oradan xml linkini al ve bu şekilde yap. 10TL.NET Temaları böyle yükleniyor.
09-05-2012 Saat: 19:25
TNCforum arkadaşımızın dediğini uygula,benden bilgili :D
10-05-2012 Saat: 00:11
Dostum internetten indirdiğiniz temaları xml olarak 10tl.net adreslerine yüklerseniz resimler gözükmez. Çünkü xml dosyalarında resimler /images/imagename.png olarak gösterilir. buda direk sizin ftp adresinizden resimlerin alınması demek. Bu yüzden resimler gözükmez. Tema istek bölümünden temanızın linkini verin. Tema uploader takımı temaları ftp ye yükleyip size link veriyorlar. Verdikten sonra
admin paneli > tema şablon > tema yükle > Url kısmını seç > ardından linki kopyala ve yükle.
10-05-2012 Saat: 00:23
Konu Başlığınızı Konuyu Anlatan Bir Başlıkla Değiştirin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|