Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayatımdaki İlk Vector Çalışmam %50
Hayatımdaki ilk vector çalışmam biraz tecrübesizim. Durum : %50 Yapılan kişi : Lionel Messi
5d0ZAR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel gidiyor boşluklu yerler var oraları doldur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Grafik tabletle kolay diyordun da o kadar kolay değil işte. Çok cırtlak renkler. Kesin yüzde bozarsın çünkü ilkse biraz zor olur yüzü yapman :) Eline sağlık
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2015 Saat: 18:54)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Grafik tabletle kolay diyordun da o kadar kolay değil işte. Çok cırtlak renkler. Kesin yüzde bozarsın çünkü ilkse biraz zor olur yüzü yapman :) Eline sağlık
Grafiktablet alamadım hala malesef bilgisayardan çiziyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2015 Saat: 18:55)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-06-2015 Saat: 18:54)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Grafik tabletle kolay diyordun da o kadar kolay değil işte. Çok cırtlak renkler. Kesin yüzde bozarsın çünkü ilkse biraz zor olur yüzü yapman :) Eline sağlık
bence tasarım yap. grafik tablet almadan :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2015 Saat: 19:10)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-06-2015 Saat: 18:55)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
bence tasarım yap. grafik tablet almadan :)

Şu grafik tab teknosada var mı ki acaba.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@!!yeah!! Grafşk tablet alacağına ucuz bir tane dokunmatik monitör al. Hiç fark olmaz ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2015 Saat: 23:27)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @!!yeah!! Grafşk tablet alacağına ucuz bir tane dokunmatik monitör al. Hiç fark olmaz ;)
Dokunmatik monitör çıktımı ya? @newsong30
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-06-2015 Saat: 12:58)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-06-2015 Saat: 23:27)newsong30 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @!!yeah!! Grafşk tablet alacağına ucuz bir tane dokunmatik monitör al. Hiç fark olmaz ;)
Dokunmatik monitör çıktımı ya? @newsong30

Ohoo hocam :D Fakat dokunmatik monitör ile tabletin farklı olmaz demiş bir arkadaş fakat arada uçurum gibi fark var. Sen iyi birşeyler yapacağına inanıyorsan tablet al derim. Teknosa , Vatan , Bimeks buralarda olma ihtimali var. Yoksada internetten sipariş edebilirsin. Ayrıca tabletin kolay yanı şöyle çabuk alışıyorsun çünkü aynı kağıda çizmeye benziyor , ama mönitör için bunu söylemem. Tablet geçmişim var o yüzden bunları söyledim ^^
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ehehe, :D Monitörüde Tablet Gibi Yatırırım Çizerimö Valla Ben :d Uçuru mKadar Para Vereceğime :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping