Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unearthly Tema Kodlanıyor
Arkadaşlar Tema Geliyor Yakında..

Kodlama:#Gokss
Çizim:Corleone

Kodlama İçin Teşekkür Ederim Halen Devam Ediyor

Görüntüler:
PqdXD8.png
7kJRDl.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerine Sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Panel İçin İzin Aldınızmı..
-Eline Sağlık Güzel Gidiyor..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2015 Saat: 17:51)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Panel İçin İzin Aldınızmı..
-Eline Sağlık Güzel Gidiyor..

Fikir aynı fakat panel kodları aynı değil :)
Fikir için izin gerekmiyor diye biliyorum ben ;)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yoo kodlarda aynı kodladığım paneli anlamayacağımı mı zannediyorsunuz? gölgesi avatar çerçevesine kadar aynı. Kaldırmanızı diliyorum. @#Gokss
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hadi Hayırlısı 2nizinde Eline Sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel :)
- Arkadaşlar biri yardım edebilir mi ? Yazılarım times new roman ile yazılmış gibi gösteriyor şuan fakat cevabı gönderdikten sonra aynısına dönüyor yardım ederseniz sevinirim :(
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2015 Saat: 18:16)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yoo kodlarda aynı kodladığım paneli anlamayacağımı mı zannediyorsunuz? gölgesi avatar çerçevesine kadar aynı. Kaldırmanızı diliyorum. @#Gokss

Border ile yaptım da ne gölgesi ?
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Panele verdiğin box-shadow dan haberin yok yani? :) Border la yapamassın onu. Hadi onu geçtim. Avatar çerçevesindeki rengin tonuyla benim temamdaki avatar çerçevesinin renk tonunun aynı olmasınıda geçtim. Hatta border değerlerinin ve radius değerlerinin aynı olmasınıda geçtim ve hatta Üzerine gelindiğinde yükselme miktarının aynı olmasınıda geçtim. Hahoooy @#Gokss bence temayı kendin kodlamalıydın. İki class id adı değişmekle olmaz bu iş. Tema Lisanslı davamı açayımmı? Kaldırıyor musun?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-06-2015 Saat: 18:35)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Panele verdiğin box-shadow dan haberin yok yani? :) Border la yapamassın onu. Hadi onu geçtim. Avatar çerçevesindeki rengin tonuyla benim temamdaki avatar çerçevesinin renk tonunun aynı olmasınıda geçtim. Hatta border değerlerinin ve radius değerlerinin aynı olmasınıda geçtim ve hatta Üzerine gelindiğinde yükselme miktarının aynı olmasınıda geçtim. Hahoooy @#Gokss bence temayı kendin kodlamalıydın. İki class id adı değişmekle olmaz bu iş. Tema Lisanslı davamı açayımmı? Kaldırıyor musun?
Kaldırdım, tüm tema dosyalarını Corleone bıraktım ..
Çekildim..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğru karar olmuş açık sözlü olmak lazım.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dün olanlar yetmedi mi? Birileri benim suskunluğumu bozmaya çalışıyor sanırım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping