Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Kendi Forumumdaki Administratör resmini Alta 1 tane daha nasıl eklerim acaba?
Buyrun Resmi Altına Bir tane daha eklemek istiyorum ama nasıl bilmiyorum.. Umarım Kurallara Uymuşumdur..
596xj.png
Bundan Başka bi tane daha eklemek istiyorum .. Çok gerekli yardımınızı bekliyorum...

Forum sitem www.gerekliforum.10tl.net

Sebebinide yazdım Umarım Konu Uyarımı gelmez. !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
deminki konunun başlığını değiştirmen yetiyodu aynı sorun için tekrar konu açmasaydın keşke :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üzgünüm ama bakmıyorlar öyle yapıncada.. bu yararlı olur dedim kuralları işledim haklısın assında.. özür dilemek lazım sistemlerden ama gerçekten lazım !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resmi eklemek istediğiniz kullanıcıya gelin (admin KP > Kullanıcı & Gruplar > Kullanıcılar oradan seçin) daha sonra ek grup diye bir şey vardı orda ctrl ye basılı tutarak örneğin hem admini hemde moderator u seçin . kaydedin olması lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
CaqlaRyBk Şefim Teşekkür ederim ama öyle denedim hiç olmadı... neden olmuyor acaba sebebi yokmu hiç kimsemi bilmiyor bunu.. :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-05-2012 Saat: 20:39)rockcu333 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: CaqlaRyBk Şefim Teşekkür ederim ama öyle denedim hiç olmadı... neden olmuyor acaba sebebi yokmu hiç kimsemi bilmiyor bunu.. :S
Kullanıcı&Gruplarda Gruplarda genel kısmında Ek Grup Resim Seçenekleri
Evet, sadece seçilmiş gruplarda, ek grup resmini göster.
var orada tik var tıklayın ve kaydettin.

Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 01:58)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-05-2012 Saat: 20:39)rockcu333 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: CaqlaRyBk Şefim Teşekkür ederim ama öyle denedim hiç olmadı... neden olmuyor acaba sebebi yokmu hiç kimsemi bilmiyor bunu.. :S

Şefim Kusra bakmayın Çözemedim Resimli anlatım yapabilirmisiniz? veyatta başka kısa bir yol
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 03:12)rockcu333 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-05-2012 Saat: 01:58)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Şefim Kusra bakmayın Çözemedim Resimli anlatım yapabilirmisiniz? veyatta başka kısa bir yol
Admin Kp --> Yapılandırma --> Pluginler(Solda)--> Ek Grup Resimleri Plugin (1.0) aktifleştir.
Admin Kp --> Kullanıcılar&Gruplar --> Gruplar -->
Bir Grup Seçin(Tüm Gruplara Uygulayın) --> Genel --> Ek Grup Resim Seçenekleri
#Evet, sadece seçilmiş gruplarda, ek grup resmini göster.
bunu işaretleyin ve kaydetin.
Herhangi Bir Kişiye Ek Kullanıcı Verdiğinizde Görünecektir.

Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping