Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GrayLove Çizim %60
Bu çizimde fazla ayrıntıya girmedim sade bir tema olacak. Footer değişecek gibi gibi. Taslak olarak bir sunayım öneri alayım dedim.
VVXL8y.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: koddostu , Secilmis42 , L34DRi , Venomous , Ciri , Escobar
Muhteşem. Kodlanırsa kullanılır. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam Siz Sadece Çiziyorsunuz Kodlattırdığınız Temalar Varmı ?
---
Temaya Gelince Çok Kapalı Duruyor Eline Sağlık Yinede. :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu güzel işte :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2015 Saat: 14:21)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Muhteşem. Kodlanırsa kullanılır. :)
Teşekkürler. Pek muhteşem denemez gelişecek ama bende bu sefer güzel olduğuna inanıyorum :)
(05-05-2015 Saat: 14:21)mehmeteq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam Siz Sadece Çiziyorsunuz Kodlattırdığınız Temalar Varmı ?
---
Temaya Gelince Çok Kapalı Duruyor Eline Sağlık Yinede. :)
Yaza kadar bekliyorum. Kodlanacak kadar güzel bir tema yaparsam ve talep olursa kodlamak isteyen kodlar. Ama yaz aylarında kendim çizip kendim kodlamayı da düşünüyorum. Bu tema böyle olsun dedim teşekkürler :)
(05-05-2015 Saat: 14:21)ChromeStarde Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu güzel işte :)
Teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel bir çizim ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline Sağlık Kaan Abi Güzel Olmuş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok iyi Kaan abi,eline sağlık..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2015 Saat: 14:26)Namikaze Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir çizim ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim...
Teşekkür ederim.
(05-05-2015 Saat: 14:26)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline Sağlık Kaan Abi Güzel Olmuş :)
Teşekkür ederim kardeşim :)

@The Legend Teşekkür ederim yorumun için kardeşim. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben beğendim inşallah kodlanır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel olmuş Kaan abi :) eline sağlıkş
 eğer daha çok istek gelirse kodlaması benim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet şık olmuş..

Elinize emeğinize sağlık :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: ForumFix
Güzel olmuş. Öncekilere göre gelişme var.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu temaya biraz daha ağırlık verirsen, süper şeyler ortaya çıkacaktır. @Asipatron
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2015 Saat: 14:29)ForumFix Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben beğendim inşallah kodlanır.
Teşekkür ederim :)
(05-05-2015 Saat: 14:52)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel olmuş Kaan abi :) eline sağlıkş
 eğer daha çok istek gelirse kodlaması benim :)
Teşekkürler ufuk :)
(05-05-2015 Saat: 14:58)Grafikeriniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet şık olmuş..

Elinize emeğinize sağlık :)
Teşekkürler hakan yorumun için :)
(05-05-2015 Saat: 15:14)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş. Öncekilere göre gelişme var.
Olacak olacak. Daha da iyilerini çizeceğim yavaş yavaş sindire sindire :))
(05-05-2015 Saat: 15:16)Adove KF Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu temaya biraz daha ağırlık verirsen, süper şeyler ortaya çıkacaktır. @Asipatron
Teşekkür ederim yorumun için :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaan Abi yanlış anlamazsan; İstanbul temasına göre daha iyi olmuş. Eline sağlık, kodlanmalı yada supporta özel yapılmalı..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle eline sağlık sonrasında ise şunu belirteyim, çok sönük kalmış. Sönük derken renklerden bahsediyorum. Evet adı üstünde grey ama nasıl desem, bir şeyler eksik. Gri tema denilince genelde benim aklıma Oktay gelir, renkleri iyi kullanıyor örnek verecek olursam Grand Tema buna çok güzel örnek olur. Bu şekilde farklı renklerde olsaydı bence daha güzel olurdu, yinede karar senin tabi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2015 Saat: 18:22)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kaan Abi yanlış anlamazsan; İstanbul temasına göre daha iyi olmuş. Eline sağlık, kodlanmalı yada supporta özel yapılmalı..
Yanlış anlaşılacak bir şey yok çünkü birkaç ay öncesine kadar tema çiziminde vasattım. Doğal olarak her çizimimde gelişeceğim. Zamanla çok daha iyileri olacak. Yorum için teşekkür ederim.
(05-05-2015 Saat: 21:19)bilsoft Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle eline sağlık sonrasında ise şunu belirteyim, çok sönük kalmış. Sönük derken renklerden bahsediyorum. Evet adı üstünde grey ama nasıl desem, bir şeyler eksik. Gri tema denilince genelde benim aklıma Oktay gelir, renkleri iyi kullanıyor örnek verecek olursam Grand Tema buna çok güzel örnek olur. Bu şekilde farklı renklerde olsaydı bence daha güzel olurdu, yinede karar senin tabi.
Saygı duyarım. Vasattan İyi derecesine geldim tema çiziminde. Elbette ki gelişmem gerekiyor hocam :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

YILLARIN FORUMU / Forumcu.10TL.NeT -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping