24-04-2012 Saat: 10:45
Merhaba arkadaşlar .) bir çok arkadaşım bu tür duyuru alanlarını çok arıyor ben sizin için bir sitenin kaynak kodundan aldım ve düzenleme yaparak sunuyorum :) aşağıdaki yolları izleyin lütfen;
Not:verdiğim bu css kodunun içindeki kodlar gri ağırlıklıdır bunu siz renklendirmek istiyorsanız renk kodlarına ihtiyacınız var renk kodlarına burdan erişebilirsiniz.
Kodlarda bilmeniz gerekenler;
background:arkaplan rengi yazının bulundugu alan.
border-top: 3px solid:bu üst çerçeve çizgisi
border-bottom:alt çerçeve çizgisi
color:yazı rengi
admin kp - sablonlar&stil - kullandıgın tema - css ekle - css başlıgı "Duyuru.css" kendi içeriğimi yaz butonuna bas ve şu kodları ekle kaydet;
bunu yapıştırın kaydedin daha sonra şu kodu genelde arkadaşlarım header kısmına eklerler ama siz istediğiniz yere ekleyin;
Header'a eklemek isteyenler yani logonun altına şu yolu izlesin;
admin kp - sablonlar&stil - sablonlar - kullandıgın temanın şablonı - header şablonları - header en altına ekle bu kadar :)
ön izleme;
İyi Forumlar.
Not:verdiğim bu css kodunun içindeki kodlar gri ağırlıklıdır bunu siz renklendirmek istiyorsanız renk kodlarına ihtiyacınız var renk kodlarına burdan erişebilirsiniz.
Kodlarda bilmeniz gerekenler;
background:arkaplan rengi yazının bulundugu alan.
border-top: 3px solid:bu üst çerçeve çizgisi
border-bottom:alt çerçeve çizgisi
color:yazı rengi
admin kp - sablonlar&stil - kullandıgın tema - css ekle - css başlıgı "Duyuru.css" kendi içeriğimi yaz butonuna bas ve şu kodları ekle kaydet;
Kod:
.duyurum2 {
background: #999999
border-top: 3px solid #ccc;
border-bottom: 3px solid #ccc;
text-align: center;
margin: 10px auto;
padding: 5px 20px;
color: #fff
}
.duyurum3 {
background: #999999;
border-top: 3px solid #ccc;
border-bottom: 3px solid #ccc;
text-align: center;
margin: 10px auto;
padding: 5px 20px;
color: #fff
}
bunu yapıştırın kaydedin daha sonra şu kodu genelde arkadaşlarım header kısmına eklerler ama siz istediğiniz yere ekleyin;
Kod:
<p class="duyurum2">1.Duyuru</p>
<p class="duyurum3">2.Duyuru</p>
Header'a eklemek isteyenler yani logonun altına şu yolu izlesin;
admin kp - sablonlar&stil - sablonlar - kullandıgın temanın şablonı - header şablonları - header en altına ekle bu kadar :)
ön izleme;
İyi Forumlar.