Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dünkü olaylar hakkında (önemli)
Tartışmayın bunu daha fazla, konuyla ilgilenin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun. Anaanne'ne üzüldüm kardeşim allah acil sifalar versin. Geçmiş geçmişte kalmıstır üfle gitsin. 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-03-2015 Saat: 20:36)thekinq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun. Anaanne'ne üzüldüm kardeşim allah acil sifalar versin. Geçmiş geçmişte kalmıstır üfle gitsin. 

Sanada kusura bakma sağol bide
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Beni niye etiketliyorsun arkadaşım?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-03-2015 Saat: 21:16)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beni niye etiketliyorsun arkadaşım?

Etiketlemek istedi canım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Geçmiş olsun,

Dağın üstünde apartman pek inandırıcı gelmedi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-03-2015 Saat: 21:19)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Geçmiş olsun,

Dağın üstünde apartman pek inandırıcı gelmedi.

Dağın üstü dediğime bakma Kasaba Köy karışımı bi yer benim yer düzlük bi alan apartmanlar var ama köy insanları var ondan @ufufuk
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
GÜNCELDİR
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öyle desene evet Doğru Köy- kasabada düz yol var köy (kasaba) en son gittiğimde düz yolda maç yaptığımı hatırlıyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-03-2015 Saat: 21:19)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-03-2015 Saat: 21:16)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beni niye etiketliyorsun arkadaşım?

Etiketlemek istedi canım

O zaman bende tüm forumu bir konuya etiketliyeyim öyle birşey mi var? Beni rahatsız etmeye hakkın yok arkadaşım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-03-2015 Saat: 21:46)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öyle desene evet Doğru Köy- kasabada düz yol var köy (kasaba) en son gittiğimde düz yolda maç yaptığımı hatırlıyorum.

Ufuk amacın ne yeni tartışmamı çıkarmak
(27-03-2015 Saat: 21:50)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Etiketlemek istedi canım

O zaman bende tüm forumu bir konuya etiketliyeyim öyle birşey mi var? Beni rahatsız etmeye hakkın yok arkadaşım.

İstediğimi etiketlerim . etiketleme diyeni etiketlemem nokta.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-03-2015 Saat: 21:57)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-03-2015 Saat: 21:46)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öyle desene evet Doğru Köy- kasabada düz yol var köy (kasaba) en son gittiğimde düz yolda maç yaptığımı hatırlıyorum.

Ufuk amacın ne yeni tartışmamı çıkarmak

(27-03-2015 Saat: 21:50)#Dizz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Etiketlemek istedi canım

İstediğimi etiketlerim . etiketleme diyeni etiketlemem nokta.
Novruz bu konu hakkında çok uyarı verdi :) İnsanları rahatsız etmemelisiniz .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Peki beni etiketliyip sonra neden siliyorsun ?
PGM
Teşekkür verenler:
Yeter be sen hangi alemdesin herşeyi yanlış anlarsan sonunda üzülen sen olursun,

Bide profiline "Bıraktım Adaletsiz Yeri" 2 dakka sonra tekrar girdin göz dağmı vermeye çalışıyorsun derdin ne senin ?

Sonuçta multi yasak,forumun huzurunu bozmaya hakkında yok.

edit//ben sadece etikette bu üyeden şikayetciyim gereken uyarı verilsin (diğer etiketliyenlere birşey demiyorum).

@Novruz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Anneannene geçmiş olsun ama onun hastalığını burada affedilmek için kullanmak çok ayıp doğrusu. Onu anlatmasan da olurdu.

// Başka yazacağım bir şey yok sadece bunu söylemek istedim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Malesef sen  haddinin fazla fazla aştın ve hale devam ediyorsun.ben senin kim olduğunu hangi nickle geldiğini bilemem.Bir de ip adresleri aynı yapabileceğim bişey yok sana haliyle güvenmeyeceğim dün başka anlattın şimdi başka.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Üzerine destek için geliştirdiğim sistemi yazmam gereken zamanımı çalıyorsun.Yani hep zararsın faydan yok.Sonunda beni de sinirlendirdin.Sana sordum verdiğin  hesaptaki banı  dün 3 ay yaptım 3 ay sonra görüşmek dileğiyle.
#ADALET
anladın sen üsteki yazdığımı.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping