23-04-2012 Saat: 22:24
S.A BNM FORUMDA PROFİL 2 TANE GÖZÜKÜYOR VE YAZI BÖLMÜDE ALTA KAYIYOR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
FORUM PROFİL 2 TANE GÖZÜKÜYOR
|
23-04-2012 Saat: 22:24
S.A BNM FORUMDA PROFİL 2 TANE GÖZÜKÜYOR VE YAZI BÖLMÜDE ALTA KAYIYOR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
23-04-2012 Saat: 22:28
Admin Paneli > Şablon&Stil > Şablonlar > temanızı seçin > Post Bit Şablonları > Postbit > İçinden şu kodu bulun ve silin.
Bulup sileceğiniz kod; Kod: {$post['useravatar']} Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
Forum genişliğini arttırın postbit yukarı çıkar.
Postbit şablonunda 2 tane {$useravatar} kodu vardır birini silin. Iska Yime Time araya girdi :)
23-04-2012 Saat: 22:35
ABİ FORUM GENİŞLİĞİNİ NASIL ARTIRACAM BEN BU İŞLERDE YENİYİMDE
23-04-2012 Saat: 22:50
(23-04-2012 Saat: 22:35)extacy67 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ABİ FORUM GENİŞLİĞİNİ NASIL ARTIRACAM BEN BU İŞLERDE YENİYİMDEBüyük Harfle Yazmak Yasaktır!Sözlü Uyarıdır! Mesajını Düzenleyin!
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
23-04-2012 Saat: 22:57
tmm da forum genişliğini nasıl artıracağız...............
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|