Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] İconlar Görünmüyor
Global.css kodlarının tamammını al images lerin başına / ekle hepsi düzelecek denedim düzeliyor.

Kod:
images/on.gif
değiştir

Kod:
/images/on.gif

gibi..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2015 Saat: 16:19)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Global.css kodlarının tamammını al images lerin başına / ekle hepsi düzelecek denedim düzeliyor.

Anlamadınız galiba DEFAULT temasını sildim. Diğer temaların şablonlarını silemiyorum şuan sorun o.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şablon silemezsiniz kalır.ayrıca silmezesiniz bile sorun çıkartmaz.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vereceğim xml'den temayı yükle, default temasının resimleri olan hali.
Kod:
http://st.10tl.net/tema/edward/xml18/Defaut-theme.xml
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2015 Saat: 16:20)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şablon silemezsiniz kalır.ayrıca silmezesiniz bile sorun çıkartmaz.
Hayır mesela yüklediğim temalarında şablonlarını silemiyorum bunu silebilirim normalde ben niye silemiyorum?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorun ortadan kalktı, normal default temayı yükledim sadece şu ilk baştaki hatalı olan şablonlarda var default hiç bir tema için kullanılmıyor yazıyor. Bununda pek sorun olacağını düşünmüyorum. Destek Olan Herkese çok teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2015 Saat: 16:17)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Hocam diğer şablonlarıda silemiyorum. Artık valla bıktım birisi yardımcı olsun şablonlara giriyorum > orda seçenekler tarzı bişey var diğer temaların yanında basıyorum sil yok?

bakın siz detaylı sorunununuzu anlatın siz hangi tema kullanmak istiyorsunuz ve ikonlar sorun olan yerleri söyleyin biz size yardımcı olalım adım adım anlatalım.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping