Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Arkadaşlar Bu Boot - Böcekleri Anlamadım ? Bilgisi Olan ?
Exclamation 
Arkadaşlar Aşşağıdaki Resimde Anlaşılıyoki
Bootlar'ın 2 si açık diğerleri kapalı bunun sebebi ne ?

4kn2k.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-04-2012 Saat: 01:00)omerbasak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Aşşağıdaki Resimde Anlaşılıyoki
Bootlar'ın 2 si açık diğerleri kapalı bunun sebebi ne ?

4kn2k.png

Sana kaç kere yazdım botlar kapalı değil sitene gelmiyor sadece.Gelmediği için görünmüyor.Geldiklerinde orada tarih yazacak.Botları kapama ve ya açma gibi bişey yok.

Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
k.b kız arkadaşımla konuşurken kafa biraz dalmış pek açıklayamadım galiba ?
bilgisi olan bi arkadaş yokmu ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adam ne dediki düzgün konuşsun ?
Bir mazeretini yazıyor. Sende Bölüm Şefi olmak için bu tür mesajlar atmana gerek yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
NameLessWarrior Şaşırdınmı arkadaşım
ne demek istediimi anladınmıki konu kilit diyosun ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim botlar sitene otomatik gelir. Neden gelir ? mesela google sitene geldiğinde kimler çevrimiçinde google yazar google senin siteni arama motorlarına kaydeder. Ama sen getiremezsin onu. Eğer sitene botların çok gelmesini istiyorsan çok önemli konular ve hiç olmayan konular paylaşmalısınız.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende bilgilerimi paylaşmak isterim. Şimdi bu botlar, böcekler sitene geldikleri zaman ; zararlı içerikler var mı ?, Google'ı kandırıcı şeyler var mı ? ; kandırıcı derken forumlarda çok fazla etiketleme oluyor ve bu artık yasak.

Google, YaHoo gibi genellikle arama motorları daha çok ilgi görmek için bizlerin sitelerinden yararlanıp kendi sistemlerine ekliyor.

İnşallah doğru bilgi vermişimdir. Aynı zamanda yine her hangi bir arama motorundan araştırma yaparsanız cevabınızı daha ayrıntılı bir şekilde bulursunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hmm saolun arkadaşlarr kafamı karışdırıp duruyodu araşdırmada yapdım ama nafile adam akıllı anlatan yokki geneli kafa karışdırıyo.. (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping