https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rütbe İstek
Merhaba arkadaşlar bugün yeni açtığım forumuma ranklar lazım diğer isteklerimdede söylediğim gibi tasarımım 0 olduğu için rütbe yapabilicek arkadaşlardan rütbe istiyorum. İnşallah beni kırmazsınız :) Bilgiler Aşağıda .
Site Adresi(URL): http://minecraftadresi.10tr.net/

Rütbede Kullanılacak Resim(Slogan): 
Yazılacak Yazı:Sağ alt köşeye MA yazabilirseniz güzel olur
Rütbe Boyutu:Hiç rank yapmadığım için bilmiyorum ( Siz ayarlarsınız :) )
Yapılacak Rütbeler:Oduncu - Madenci - Suikastci - Kazıcı - Cezalı - Admin - Site Sahibi - Moderatör
Rütbelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Kimsenin emeği karşılıksız kalmaz :) Şimdiden Teşekkürler :) :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Max Rütbe İsteği 8
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-02-2015 Saat: 16:55)Yurisa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Max Rütbe İsteği 8

Peki arasından 2 tanesini silip düzenledim :) 
Güncell++
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel ++ Yapabilicek yokmu ? 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.. Yardımcı olucak yokmu ya :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Grafikerler Nerde @Corleone @Theboss
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beni niye etiketledin ?
-Ayrıca tek grafiker Corleone değil yeni grafiker yetkisini alan arkadaşlarımız var onu etiketle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumu daha yeni açtığım için yapmıyorlar heralde :( Oysaki ne sevinçle açmıştım forumu , Belki şimdilik herşey düzenli değil ama ileride gerçekten düzenli birşey yapmaya uğraşıcam ama yardımcı olan yok :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Zaten yapıyordum etiket yapmana gerek yoktu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Renkleri nasıl olsun onu yazmamışsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 13:25)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Renkleri nasıl olsun onu yazmamışsın.

Yorumunu geç gördüm fakat şuan çok ama çok mutluyumm :) Renkler şöyle olabilir :

Oduncu(Kahverengi) Madenci(Gri) - Suikastci(pembe) -Kazıcı(Ten rengi) - Cezalı(Siyah) - Admin(Yeşil) - Site Sahibi(Kırmızı) - Moderatör(Turuncu)  Teşekkürler bekliyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 13:52)1can1can1 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-02-2015 Saat: 13:25)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Renkleri nasıl olsun onu yazmamışsın.

Yorumunu geç gördüm fakat şuan çok ama çok mutluyumm :) Renkler şöyle olabilir :

Oduncu(Kahverengi) Madenci(Gri) - Suikastci(pembe) -Kazıcı(Ten rengi) - Cezalı(Siyah) - Admin(Yeşil) - Site Sahibi(Kırmızı) - Moderatör(Turuncu)  Teşekkürler bekliyorum :)
Neden mutlusun ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu an yapıyorum. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 15:30)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(15-02-2015 Saat: 13:52)1can1can1 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Neden mutlusun ?

Yardımcı olduğun için :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim isteğin tamam. Kimsenin almaması için özelden indirme linki yolluyorum. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoxam ben evde degilim diyorum yav
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-02-2015 Saat: 16:11)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoxam ben evde degilim diyorum yav
Tamam kardeşim hallettim ben. Bu arada millet sadece bizi hedef alıyor o kadar grafiker varken.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping