Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Forumumda Kayan Yazı Ekleyecek
Forumuma Kayan Yazı Ekleyene +1 Repm Vericem Güvendiğim Kişi Olması Önemli 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ver ben halledeyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam OyunTorrent.10tr.net ozgunforumdaki gibi alta ekliyeceksin sadece admin kullanabilecek ben eklemeye çalıştım olmadı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2015 Saat: 21:05)Oyun Torrent Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tamam OyunTorrent.10tr.net ozgunforumdaki gibi alta ekliyeceksin sadece admin kullanabilecek ben eklemeye çalıştım olmadı
anlamadım?? neden bahsediyorsun?

ö.m den bilgileri gönder

admin kp den yap

kullanıcı adı ufufuk olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
forumda adminlerin kullanıcağı kayan yazı örnek:OzgunForum.10tr.net avatarın altına bak powerin kodladığı kayan yazıyı ekliyeceksin bir zahmet üye olmayıda kendin yap
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2015 Saat: 21:13)Oyun Torrent Nickli Kullanıcıdan Alıntı: forumda adminlerin kullanıcağı kayan yazı örnek:OzgunForum.10tr.net avatarın altına bak powerin kodladığı kayan yazıyı ekliyeceksin bir zahmet üye olmayıda kendin yap
Postbit'e baktım ve kendi kodlamış ben aynısını yaparım fakat warez'e girer postbit_groupimage den veya başka yoldan yapmış :)

kendisinden iste veya izin iste

NOT:erindiğimden değil aktivasyon felan vardır diye...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2015 Saat: 21:26)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2015 Saat: 21:13)Oyun Torrent Nickli Kullanıcıdan Alıntı: forumda adminlerin kullanıcağı kayan yazı örnek:OzgunForum.10tr.net avatarın altına bak powerin kodladığı kayan yazıyı ekliyeceksin bir zahmet üye olmayıda kendin yap
Postbit'e baktım ve kendi kodlamış ben aynısını yaparım fakat warez'e girer postbit_groupimage den veya başka yoldan yapmış :)

direk aktif  oluyorsun power zaten konusunu paylaştı ben beceremedim onun için yapmanızı istiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2015 Saat: 21:27)Oyun Torrent Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2015 Saat: 21:26)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

direk aktif  oluyorsun power zaten konusunu paylaştı ben beceremedim onun için yapmanızı istiyorum

tamam hadi admin yap..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardes k.b syan pc de degilim gecince yaparim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kardeş o zaman ne diye istekte bulundun ?

telden tabletten vs dende admin yapabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam pc geçtim yapıyorum hemen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yaptım 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: