Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TR Rank PSD - #Captain
Güzel Olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dersin ortasında sırf konuya mesaj yazmak için interneti açtım... Güzel editlemişsin çalışmamı tebrikler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ooo MertKExe Gelmiş :) Hoşgeldin,

Tasarım konusuna gelirsek, çok değişik olmuş :D ne yapmaya çalıştıysan. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-11-2014 Saat: 16:01)MertKExe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: MertKExeDersin ortasında sırf konuya mesaj yazmak için interneti açtım... Güzel çalmışsın çalışmamı tebrikler. Ben bu rankları size guvenerek veriyorum. Kim bilir kimden aldın. Bu yolda devam helal olsun kardeşim :)

Çalışmanı çalmadım, çalışmanın aynısını yaptım, sen psd falan paylaşmadın..
- Bende kişiler beğeniyor diye yapmaya çalıştım ve yaptım?
- Sen böyle yapmayada çalmak diyorsan benim için sorun yok, ben psd ile editleyip başkaları gibi sunmadım 0'dan senin ranklarına bakarak yaptım ve herkezin yararlanması için yaptım.
- Gidip üstlere şikayet edebilirsin çalmak kelimesinide gidip araştır derim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-11-2014 Saat: 16:22)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İconun yanındaki şeyi beğenmedim

- Gelişebilir.

Henry, bu ikinci mesajın mesaj kasma..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-11-2014 Saat: 16:16)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-11-2014 Saat: 16:01)MertKExe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: MertKExeDersin ortasında sırf konuya mesaj yazmak için interneti açtım... Güzel çalmışsın çalışmamı tebrikler. Ben bu rankları size guvenerek veriyorum. Kim bilir kimden aldın. Bu yolda devam helal olsun kardeşim :)

- Sen böyle yapmayada çalmak diyorsan benim için sorun yok, ben psd ile editleyip başkaları gibi sunmadım 0'dan senin ranklarına bakarak yaptım ve herkezin yararlanması için yaptım.

Canım Dostum, Beğenebilirsin, Sevebilirsin... Anlarım Fakat İzin Almanı Beklerdim. Ben İzin Vermeyecek Birisi Değilim. Bu Açıdan Bakınca Sadece Editleyip Paylaşmış Gibi Duruyor.. Bundan Sonra Çalışmalarımın Benzerini Yapacak Olacak Olursan İzin Almanı Dilerim. İzin Almasan Bile Haberim Olsun... Çünki Bugün 3-4 Mesaj Geldi Çalışmanı Çalmışlar Diye...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-11-2014 Saat: 19:03)MertKExe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-11-2014 Saat: 16:16)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Canım Dostum, Beğenebilirsin, Sevebilirsin... Anlarım Fakat İzin Almanı Beklerdim. Ben İzin Vermeyecek Birisi Değilim. Bu Açıdan Bakınca Sadece Editleyip Paylaşmış Gibi Duruyor.. Bundan Sonra Çalışmalarımın Benzerini Yapacak Olacak Olursan İzin Almanı Dilerim. İzin Almasan Bile Haberim Olsun... Çünki Bugün 3-4 Mesaj Geldi Çalışmanı Çalmışlar Diye...

O çalmışlar diye mesaj atanlara şöyle yaz, o kişi bakarak yapmış çalmamış.
Çünkü ben bakarak yaptım, psd'i indiripte editleyipte benimmiş gibimi gösterdim hayır?
- Bu konuda haklısın seni tanırım ve izin vereceğini bilirdim, bu konuda kusura bakma ama 'çalışmanı çalmışlar' diyenler kimse o dostlarına dikkat et..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping