Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumdaki Son Sorum
Daha demin indexten işlem yapmıştık. o işlemi tekrar istiyorum ama benim yazdıklarım olsun istiyorum ve tıklayınca konuya gitmesini istiyorum neler yapmalıyım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne Yassın Yazın.

Düzenleyip Verim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-09-2014 Saat: 00:30)ArTizZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha demin indexten işlem yapmıştık. o işlemi tekrar istiyorum ama benim yazdıklarım olsun istiyorum ve tıklayınca konuya gitmesini istiyorum neler yapmalıyım ?

Bu Kodlarla Yapa Bilirsin
Kod:
<div class="duyurum"><a href ="#"><font color = "#b10202" size="2"><span style="text: 0px 0px 3px ;"><font color = "red" size="3">{$stats['numusers']} </span></font></a>Üyesi <font color = "red" size="3">{$stats['numthreads']} </span></font></a>Konusu <font color = "red" size="3">{$stats['numposts']} </span></font></a>Mesajı <font color = "black" size="3"><span style="text: 0px 0px 3px ;"><font color = "black" size="3">İle Büyüyoruz. <font color = "red" size="3"><a href="http://wtsupport.10tl.net/member.php?action=register">Kayıt Ol </span></font></a>. Teşekkürler. . .</div>
<div class="duyurum"><a href ="/showthread.php?tid=749"><font color="purple" size="5"><span style="text-shadow: 0px 0px 8px ;"><b>Wolfteam Oyundaki Tüm Silahlar ve Karakterler BEDAVA! [DETAYLAR İÇİN TIKLA]</b></span></font></a></div>
<div class="duyurum"><a href ="/showthread.php?tid=1894"><span style=" repeat-x scroll 0% 0% transparent; color: blue; text-shadow: 0px 0px 8px;"><strong>Wolfteam Türkiye VİP Hack [YENİ]</strong></a></div>
<div class="duyurum"><font color="green" size=3"><span style="text-shadow: 0px 0px 8px ;"><b>5 Mesajda Deneme Mod, 10 Mesajda Paylaşımcı ve 15 Mesajda Moderatör Olabilirsiniz. <a href="http://wtsupport.10tl.net/showthread.php?tid=53">[Detaylar İçin Tıkla]</a></b></span></font></div>
<div class="duyurum"><font color="green" size=3"><span style="text-shadow: 0px 0px 8px ;"><b>WTSUPPORT.ORG Aktiftir. <a href="/showthread.php?tid=2378">[Detaylar İçin Tıkla]</a></b></span></font></div>

Bu Kodlar İçinden Deyiştirebilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ONU BİLİYORUM AMA TIKLAYINCA LİNKE GİTCEK KONUYA
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
"/showthread.php?tid=749"

Yerine Forumunuzdaki Gitcek Konunun Sonu İle Değistirin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1.Yazmak İstediğim = 20 Konu Açana Moderatör Yetkisi
2.'' '' = 1 Aylık Cold Hack 20 TL
3.'' '' = 1 Yıllık Elite Üye 40 TL

Bunları istiyorum :)

AMA TIKLAYINCA AÇILSIN KONU :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-09-2014 Saat: 00:36)Oyun Torrent Nickli Kullanıcıdan Alıntı: "/showthread.php?tid=749"

Yerine Forumunuzdaki Gitcek Konunun Sonu İle Değistirin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak Şöyle Yapacaksın. Üstte Verilen Kodlarda <a href="http:// diye başlayan yerler vardır. Oralara o konuların linklerini vereceksin.

Mesela;

Kod:
<div class="duyurum"><a href ="/showthread.php?tid=749"><font color="purple" size="5"><span style="text-shadow: 0px 0px 8px ;"><b>Wolfteam Oyundaki Tüm Silahlar ve Karakterler BEDAVA! [DETAYLAR İÇİN TIKLA]</b></span></font></a></div>

Bu kodda bul
Kod:
<a href="/showthread.php?tid=749

bunun yerine senin istediğin konu linkini ekleyeceksin.

Sonra Wolfteam Oyundaki diye başlayan yazı yerine de istediğini yaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
undefined

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eyw :)

Yapamadım :(

Bir sürü a href war
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gercek cold hack satisi yapmiyorsunuz amaciniz nedir ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha yeni bşaladım kardeşim lisanslarla bilip bilmeden laf atma lütfen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Edward hocamız düzgünce anlatmış. Anlamadıysanız öğrenceğiniz çok şey var.

Kod:
<div class="duyurum"><a href ="KONU LİNKİ BURAYA"><font color="purple" size="5"><span style="text-shadow: 0px 0px 8px ;"><b>Wolfteam Oyundaki Tüm Silahlar ve Karakterler BEDAVA! [DETAYLAR İÇİN TIKLA]</b></span></font></a></div>

O koddaki "Konu Linki Buraya" yazısına konunun adres çubuğundaki linki kopyalayıp Orayı silip yapıştırın. Böylelikle Yazıya tıklayanlar oraya yönledirilecek.

"Wolfteam Oyundaki Tüm Silahlar ve Karakterler BEDAVA! [DETAYLAR İÇİN TIKLA]" yazısını değiştirerek üstündeki yazıyı değiştirebilirsin.

Kod:
<font color="purple
bu Kodla Yazının rengini değiştirebilirsin. [İngilizce. Purple = Mor]

Kod:
size="5">

Bu kod Yazının boyutu oluyor sanırsam. 5'i Arttırırsanız yazı büyür.

Kod:
"text-shadow: 0px 0px 8px ;">

Bu kod kutuya gölge, çizgi veriyor. Sayılarını değiştirip anlayabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping