Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renk değişirken Tümleme
Ldj2Xa.png
Resimde de gözüktüğü gibi renk seçerken siyaha alınan kısmıda nasıl o renge göre uyarlarız ?
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
CSS kodlarıyla yapılır yani size özel yeni .css dosyası yazılması gerekir yani menünün cssdeki backgroud kodunu değiştirmeniz ve css'ye bağlamanız gerekir. Coderlerden yardım alın. (Online, rayray93)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2014 Saat: 00:16)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: CSS kodlarıyla yapılır yani size özel yeni .css dosyası yazılması gerekir yani menünün cssdeki backgroud kodunu değiştirmeniz ve css'ye bağlamanız gerekir. Coderlerden yardım alın. (Online, rayray93)

Hocam sizi de yoruyorum kusursa bakmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sanırım bununla ilgili konu olmalı biraz araştırma yapın multi color diye
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2014 Saat: 00:56)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sanırım bununla ilgili konu olmalı biraz araştırma yapın multi color diye

Teşekkür ederim hocam , bakacağım

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=60958&ssid=c4220e2fe104dfb028f1fc24b607494d&highlight=multicolor
Konu bu mudur ?
Buysa neree yerleştireceğim ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Verdiğiniz konu sadece teması, onu css şeklinde ayırmanız vs. gerekli. Dediğim gibi, coderlerden yardım alarak yapabilirsiniz veyahut işim olmadığı bir zaman yardım edebilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam siz destek ve fiorum konularında harikasınız bos bir zamanınızı bekliyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşlerim bittiğinde yardımcı olacağım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2014 Saat: 00:09)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşlerim bittiğinde yardımcı olacağım.

Teşekkür ederim hocam , font yazı türüne de bakacak mısınız ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
o temanın header kodları ve o kısmın css kodları gerekli yapılan oradaki tabi resimleri bir yere renk renk yapıp bir yere yüklemeniz gerekmektedir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-09-2014 Saat: 14:24)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: o temanın header kodları ve o kısmın css kodları gerekli yapılan oradaki tabi resimleri bir yere renk renk yapıp bir yere yüklemeniz gerekmektedir.

Bilginiz için teşekkür ederim hocam , sağolun. Deniyeceğim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping