Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10TL.NET Index Tasarımım Tamamlandı
Sonunda yaptığım index tasarımını tamamladım.
Seo Puanı: 92
Sayfa Açılış Hızı: 0.67 sn
Demo ;
Kod:
http://st.10tl.net/tema/power/anasayfa/
Resimler ;
8njDqn.png
--
Elj82z.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önceden de dediği gibi index her çözünürlüğe uygun olmalıdır :)
Neyse Amcam leptop yollamış MacBook Pro :D Tek şifre istiyo ve türkçe yüklemem gerekiyor akşama yaparım :)
Bence süper :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumun için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 18:12)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önceden de dediği gibi index her çözünürlüğe uygun olmalıdır :)
Neyse Amcam leptop yollamış MacBook Pro :D Tek şifre istiyo ve türkçe yüklemem gerekiyor akşama yaparım :)

Hava Atma :)

10/7 :)
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeni forumlar vs. o yeşiller olmamış normal düz olsa güzelmiş, süper (:
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Furikan4554 ; Sen de post kasma. Bari yorum yapsaydın.
@Soulless Boss ; Ben de onları değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu arada herkes demoya baksın kayma falan varsa söyleyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 18:15)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 18:12)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önceden de dediği gibi index her çözünürlüğe uygun olmalıdır :)

Niye boş yorum atıyorsun ?
Tasarımı eleştirirsin sonra artı bir yorum olarak hava atma yazarsın.
Tasarıma gelince herşey iyi hoşta çizgileri hiç beğenmedim 1. 2.si de butonlar kendine özgü olsaydı iyi olurdu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 18:20)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 18:15)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Niye boş yorum atıyorsun ?
Tasarımı eleştirirsin sonra artı bir yorum olarak hava atma yazarsın.
Tasarıma gelince herşey iyi hoşta çizgileri hiç beğenmedim 1. 2.si de butonlar kendine özgü olsaydı iyi olurdu.

Hangi çizgiler hangi butonlar ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 18:19)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Furikan4554 ; Sen de post kasma. Bari yorum yapsaydın.
@Soulless Boss ; Ben de onları değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu arada herkes demoya baksın kayma falan varsa söyleyin.

ekledim
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet başarılı. Opera tarayıcısında kayma gibi herhangi bir hata yok. Başlık yazılarının arkaplanlarının yeşil olması kötü olmuş. Footer yazısı fazla büyük geldi bana. Onun dışında facebook ve twitter ikonları biraz yersiz olmuş sanki. Diğer kısımlar gayet iyi görünüyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
JLjngo.png

lYAvpp.png

Kayma varr :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 18:35)AnimeServis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet başarılı. Opera tarayıcısında kayma gibi herhangi bir hata yok. Başlık yazılarının arkaplanlarının yeşil olması kötü olmuş. Footer yazısı fazla büyük geldi bana. Onun dışında facebook ve twitter ikonları biraz yersiz olmuş sanki. Diğer kısımlar gayet iyi görünüyor.

Yersiz derken ? Genelde Twitter - Facebook adresleri footera konur. Ben o yeşil başlıkları değiştiriyorum..
Ben normal yazı büyüklüğü kullandım bence ideal.

(17-06-2014 Saat: 18:38)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
JLjngo.png

lYAvpp.png

Kayma varr :D

Kayma yok aslında. CSSler çalışmıyo f5 at.

Başlıkların rengini mavi yaptım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Facebook ve Twitter ikonlarının yeri yersiz derken şunu kastettim, yeşil footer üzerinde kayboluyor gibi gözüktü gözüme. Mesela footerdaki copyright yazısını ortalayıp altına facebook ve twitter ikonlarını koyabilirdin. Böylece daha toplu bir görünüm oluşurdu. Şu resimdeki gibi mesela,
rLGMBP.png
Tabi tasarım sana kalmış, ikonları üste alıp alta da copyright yazısını yazabilirsin.
@Soulless Boss İnternet Explorer temalar konusunda baya bir sıkıntılı. O nedenle İnternet Explorer kullanmanı önermem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Footeri sevmedim, yeşil kötü olmuş değiştir, mavi veya gri yap...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Footer'ın yeşil olması bozmuş ama çok iyi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
+ Yeşil hoverli yerleride değiştir gri yap, 10tl.net temaları vs. yazan yerlerin hoverini.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 18:48)AnimeServis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Facebook ve Twitter ikonlarının yeri yersiz derken şunu kastettim, yeşil footer üzerinde kayboluyor gibi gözüktü gözüme. Mesela footerdaki copyright yazısını ortalayıp altına facebook ve twitter ikonlarını koyabilirdin. Böylece daha toplu bir görünüm oluşurdu. Şu resimdeki gibi mesela,
rLGMBP.png
@Soulless Boss İnternet Explorer temalar konusunda baya bir sıkıntılı. O nedenle İnternet Explorer kullanmanı önermem.

Ekran çözünürlüğün kaç ? Bende öyle değil yan kısımda. Konudaki resme bak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok tasarım sorunsuz, o resmi anlattıklarıma örnek olarak düzenledim. Yani öyle gözükmüyor ama öyle olsaydı daha iyi olurdu. Ayrıca üsttekilerinde dediği gibi yeşil footer uymuyor. Gri veya griye yakın bir mavi daha iyi gösterir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Pøwér™ : Footerin rengini gri vs. yap, + hoverleri yeşil değilde gri veya beyazımsı bir şey yap.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 18:55)Soulless Boss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Pøwér™ : Footerin rengini gri vs. yap, + hoverleri yeşil değilde gri veya beyazımsı bir şey yap.

Tamam yaparım.
@AnimeServis ; Şu anki daha iyi bence.

Kopyalama rengi siyah, footer ve hızlı link erişim bölümünün rengi de gri oldu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping