17-06-2014 Saat: 12:46
(17-06-2014 Saat: 12:43)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2014 Saat: 12:41)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2014 Saat: 12:38)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2014 Saat: 11:52)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2014 Saat: 10:32)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Şu konuya açıklık getirmek istiyorum.
Bana ait olan Ana Sayfa tasarımının kodlarını hiçbir yerde yayınlamadığıma göre o tasarımdan herhangi bir materyal alınmasını istemiyorum demektir. Bu çok bariz bir şekilde ortada.
Diğer yandan bazılarına örnek olmak da güzel bişey. Akli düşünmek gerekirse genel olarak benim tasarımımın örnek alınması birşeyler başarmışlığımı ortaya çıkarıyor. Tartışma yaratmaya gerek yok.
3 Kelime: Taklitler asıllarını yüceltir.
Benimkini diye koydun ? Çok mu benziyor CSS'lerin %10'u benziyordur en fazla.
Power'in yaptığına benziyor yorumları yapanlar var. Bu nedenle koydum.
(17-06-2014 Saat: 11:59)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2014 Saat: 10:51)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Header'deki üst çizgi, footer, kutular ve gri motifler benzer durumda. Ben %100 kopyası demedim. Sadece örnek alınmış o kadar.
Örnek Almadım.Tarzımız Benziyor Diye Örnek Almış Değilim..
Bir Parça Alıp Kullansam Neyse Anlarım..
İyi anlarım da, footer tesadüf olamaz ki.
(17-06-2014 Saat: 12:02)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2014 Saat: 11:59)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Örnek Almadım.Tarzımız Benziyor Diye Örnek Almış Değilim..
Bir Parça Alıp Kullansam Neyse Anlarım..
Neon sen de uzatma basit bir css sonuçta.
Yetkilinin görevi olayı sakinleştirmek, oluşan kıvılcımı söndürmektir. Bu yorumla bir yetkili tartışmanın temelini atacak şekilde, tabiri caizse “ Sert ” yorum atmış durumda. Bu yaptırım yetkilinin göreviyle ters düşüyor. Daha yumuşak bir dille “ Bunlar basit şeyler tartışmanıza gerek yoktu. ” şeklinde tartışmayı hafifletecek bir yorum yazılması yetkiliye yakışan bir tutum olurdu.
(17-06-2014 Saat: 12:19)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha çok esinlenmek. Konuyu baltalamasak iyi olur.
Helper'in de belirttiği üzere tasarımlarda "esinlenme" var. Bunu söyleyebilmek önemli.
Sen daha sert algılamış olabilirsin. Neyse uzatmayalım.
Daha sert algılayabileceğimi düşünüyorsan sert yorumlar atmayabilirdin.
Bana göre sert değil. İnsanların algılayış biçimi farklıdır.