Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10TL.NET İndex Çalışması | %98
rLoRzV.jpg

Şu anda %98.

Tasarım neredeyse bitmiş durumda. Son görüşlerinizi bekliyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beğendim güzel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık hocam 10 numara olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaç üzerinden veriyosak ondan daha fazlasını veriyorum, çok güzel olmuş... *-*
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Navbar hariç css ile kodlanmı sade hoş görüm elde edersin bence değerlendirilmeli ;)
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim bunu sizden duymak güzel :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şimdiki tasarımı daha güzel hale getirmişsin. Gayet başarılı olmuş. Özellikle kurun, özelleştirin, tanıtın butonları hoş bir görünüm katmış. Butonların altındaki kurulum videosu, gazete vb. bölümünün renkleri biraz bozmuş sanki. Onun dışında gayet güzel. Eline sağlık.Başarılar.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-06-2014 Saat: 18:46)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdiki tasarımı daha güzel hale getirmişsin. Gayet başarılı olmuş. Özellikle kurun, özelleştirin, tanıtın butonları hoş bir görünüm katmış. Butonların altındaki kurulum videosu, gazete vb. bölümünün renkleri biraz bozmuş sanki. Onun dışında gayet güzel. Eline sağlık.Başarılar.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Nasıl bir renk tavsiye edersiniz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-06-2014 Saat: 18:49)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-06-2014 Saat: 18:46)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdiki tasarımı daha güzel hale getirmişsin. Gayet başarılı olmuş. Özellikle kurun, özelleştirin, tanıtın butonları hoş bir görünüm katmış. Butonların altındaki kurulum videosu, gazete vb. bölümünün renkleri biraz bozmuş sanki. Onun dışında gayet güzel. Eline sağlık.Başarılar.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Nasıl bir renk tavsiye edersiniz ?

Tasarımda çoğunluk olarak gri göze batıyor. Gri veya açık gri yapabilirsin. Ya da gri buton şeklinde yapabilirsin.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sanki 3 ayrı yer gibi yada resim çok kalitesiz solun görünüyor.üst kısımda mavi kullanmasın fena değil.
güzel fikir bulmuşsun duyuru kısmanda hızlı ve kolay.Ortada kullandın alexa gazete dergi kısmı da güzel bir fikir.nasıl yorum yapacağımı bilemedim şimdi ki temanın gelişmişi ve soluğu gibi :)
En iyisi sana öneri bulunuyum;
renklerle canlandır biraz.kurulum videosu falan onlara kullandın renklerden kullan.
footerdeki turuncu sosyal ağlar yerine ağırlık verdiğin diğer renklerden kullanırsan daha iyi olur bence.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-06-2014 Saat: 17:04)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sanki 3 ayrı yer gibi yada resim çok kalitesiz solun görünüyor.üst kısımda mavi kullanmasın fena değil.
güzel fikir bulmuşsun duyuru kısmanda hızlı ve kolay.Ortada kullandın alexa gazete dergi kısmı da güzel bir fikir.nasıl yorum yapacağımı bilemedim şimdi ki temanın gelişmişi ve soluğu gibi :)
renklerle canlandır biraz.kurulum videosu falan onlara kullandın renklerden kullan.
footerdeki turuncu sosyal ağlar yerine ağırlık verdiğin diğer renklerden kullanırsan daha iyi olur bence.

Göz yormaması için hafif renklerden kullandım. Ayrıyetten resimde kalitesiz olduğu için daha soluk gözüküyor. Size ÖM'den demo linkini attım oradan bakarsınız.

Demoda daha hoş görünüyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-06-2014 Saat: 17:04)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sanki 3 ayrı yer gibi yada resim çok kalitesiz solun görünüyor.üst kısımda mavi kullanmasın fena değil.

Sen sen ol kendine uyma mustafacım yoksa sana kalsa cocuk şenliğine dönücek index :D
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping