https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk kez rütbe denemem
Arkaxdaşlar sadece yorum atım iyi kötü diyin yeter

İlk ke bir rütbe çalışması yaptım ilk kez ama yani grafier likten böle şeyler den hiç anlamam ama denedim

u7zfy.jpg

boyutu büyük biliyorum ama şimdilik öle yaptım eğer devam edersem küçünü yapacak siteme
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
büyük + beğenmedim bak nolur rank yaparmsınız konuna rank yaptım hepsini
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Afedersin Ama Rütbe Değil + Boyut Büyük
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Photoscape den rütbe olmaz ki photoshop indirirsen daha güzel şeyler yapabilirsin özellikle rütbe konusunda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
banner olmus :D k.b ama kndini gelistirmen icin net konusuyorumki cok kotu:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-11-2013 Saat: 21:32)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: büyük + beğenmedim bak nolur rank yaparmsınız konuna rank yaptım hepsini

saol sadece bişi istiyorum o ranktan destek ekibi yaparmısın başka hiç bi şey istemiyeceğim ?

diyorum ya grafikten anlamam diye her neyse furikan4554 saol ranklar için sadece bide destek ekibi yaparmısın ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-11-2013 Saat: 21:43)umut melih akyol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-11-2013 Saat: 21:32)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: büyük + beğenmedim bak nolur rank yaparmsınız konuna rank yaptım hepsini

saol sadece bişi istiyorum o ranktan destek ekibi yaparmısın başka hiç bi şey istemiyeceğim ?

diyorum ya grafikten anlamam diye her neyse furikan4554 saol ranklar için sadece bide destek ekibi yaparmısın ?

u80kq.png
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kusura bakma açık sözlü olacağım, bırak bu işi uğraşma bile
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-11-2013 Saat: 21:53)Furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-11-2013 Saat: 21:43)umut melih akyol Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

u80kq.png
saol dostum çok saol....

(05-11-2013 Saat: 21:54)BossTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kusura bakma açık sözlü olacağım, bırak bu işi uğraşma bile

Çoktan bıraktım :D bende öle bi yetenek yok grafik miş Anlıyosam arap olayım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kendini ilk önce photoshopa alıştır photoscapeden çık ama senin gelişmen için çok çok çok çok hatta daha çok çok çok çalışman lazım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping