Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HayaLeT Premium Tema Nasıl Gidiyor ?
Eklenen Özellikler;
* Postbit
* Header
* Kullanıcı Paneli
* MultiColor
* Açılır Sosyal Menü
* Thead
* Son Konularda Konu & Yazar Rengi
* Son Konularda İcon
* Footer
* Butonlar

ve Bir Sürü Özellik vee Daha Bitmedi Devam Ediyorum ;)

Resimler;

3e9y.png

p4cx.png

Site Şuanlık Vermiyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Footer Boş Kalmış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2013 Saat: 17:58)ByMurat Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel

ByMurat Hoşgeldin Nasılsın ;) Sağol.

(06-09-2013 Saat: 17:58)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Footer Boş Kalmış.

Nasıl yani düşüncelerinizi almak İçin konuyu açmış bulunmaktayım meslea daha neler ekleyebilirim / neleri kaldırabilirim ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başka temaların iyi özelliğini toplayıp bir araya getiriyorsun. Mesela facebook twitter felan o bölüm Fairylal :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2013 Saat: 18:22)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başka temaların iyi özelliğini toplayıp bir araya getiriyorsun. Mesela facebook twitter felan o bölüm Fairylal :)

Siz 0'dan yapıyorsunuz değil mi temayı hepsi sizin onların + hepsi baska temalardan diyip geçme %90 kendi emeğim var.. Beni ezik duruma düşürmeye çalışıyorsun yani hiçbirşey bilmiyon falan filan diye ama uğraşma kendin ezilirsin ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Harika :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2013 Saat: 18:30)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-09-2013 Saat: 18:22)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başka temaların iyi özelliğini toplayıp bir araya getiriyorsun. Mesela facebook twitter felan o bölüm Fairylal :)

Siz 0'dan yapıyorsunuz değil mi temayı hepsi sizin onların + hepsi baska temalardan diyip geçme %90 kendi emeğim var.. Beni ezik duruma düşürmeye çalışıyorsun yani hiçbirşey bilmiyon falan filan diye ama uğraşma kendin ezilirsin ;)

Bişey demiyorum ki sen heralde seni ezmeye çalıştım sandın. Sadece o Fairylal temasındaki yer takıldıda. Çok sevdiğim bir tema :)

Şimdi nabıcan sen ezcen mi beni?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2013 Saat: 18:39)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-09-2013 Saat: 18:30)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bişey demiyorum ki sen heralde seni ezmeye çalıştım sandın. Sadece o Fairylal temasındaki yer takıldıda. Çok sevdiğim bir tema :)

Şimdi nabıcan sen ezcen mi beni?

Ben seni ezcem demedim, orasıda bana ait yazmadım ?

(06-09-2013 Saat: 18:35)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Harika :D

Rica ederim kardeşim :) Daha devamı var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ellerine Sağlık Güzelmiş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-09-2013 Saat: 19:17)Lanever Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ellerine Sağlık Güzelmiş

Rica ederim satılık tema olacaktır. ve 10tl.net için images dosyasız olarakda yapacağım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping