Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 Sorum
sitem ( playforum.10tl.net ) ziyaretçilere konuları göstermek istoyrum nasıl yaptığımı unuttum da

2. si ise konu açarken altta kod gir var onu kapatmak istiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hepsini AdminKP Den Yaparsın
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Boşuna uğraşma ilgilenmiyorlar.Sadece başlık hatalıysa başlığı düzelt,site adresini ver sonra hiç isteğinle ilgilenmiyorlar.İmzamda da yazdığım gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam siz iyi misiniz? Admin kp den yapıldığını biliyorum ama nerden diyorum?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben dedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ozaman biz ilgilences ne demişler her şeyi yetkililerden bekleme
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2013 Saat: 19:15)somkaya38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Boşuna uğraşma ilgilenmiyorlar.Sadece başlık hatalıysa başlığı düzelt,site adresini ver sonra hiç isteğinle ilgilenmiyorlar.İmzamda da yazdığım gibi.

(03-08-2013 Saat: 19:16)Lescon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hocam siz iyi misiniz? Admin kp den yapıldığını biliyorum ama nerden diyorum?

Kardeşimlerim İlgilenen Varda Çevrim Dışılar + Benim Görüşüm Adminler Kadroya Biraz Daha Fazla Adam Alsınlarki Biri Çevrim Dışı Olunca Diğeri İş Yapar.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısınız ama başvurcak adam yok hocam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-08-2013 Saat: 19:20)Lescon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Haklısınız ama başvurcak adam yok hocam

Kardeşim Aslında Varda Adamlar 500+ Mesaj İstiyo Yetkili Olmak İsteyen Adamlarda 500+ Ya Kadar Zorluyorlar Yoruluyo Bırakıyorlar Forumu :(
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1- admin kp -> kullanıclıar gruplar -> gruplar -> guest -> grup izinleri -> konu görüntülemeye tik atın.

2- resim doğrulamasını kaldırmayın çünki siteye botlar geldği için siteniz adminler tarafından kapatırılır.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Maalesef öyle .
Bu arada sağolun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz gençler ?
Burada size verilen ücretsiz hizmetin keyfini sürmek yerine laf etmeniz çok ayıp herkesin işi gücü var, benim ücret karşılığıyla destek verdiğim müşterilerim dahi beklemedeler.

admin kp > Kullanıcılar& Gruplar > Gruplar > Guest > Forumlar & Mesajlar > Konulara bakabilir > İşaretle

konu açarken güvenlik sorunu kaldıramazsınız kaldırırsınız ama konu acarken güvenlik sorunu girmenizi yinede ister
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping