Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumlarda Doğrulama Sorunu..
Öncelikle herkese merhabalar,

Her forumda yaşadığım, ve uzun zamandır olan bir hata alıyorum. Mesela kendi forumum da bir katagoride konu açıyorum, doğrulama doğru oluyor. Ama aynı katagoride 2. bir konu açınca doğrulama içeriğinin doğru girdiğim halde yanlış diyor. Geçmişi silince tekrar aynı düzlemde devam ediyor, bir çözümü yok mudur?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çerezleri siliyormusunuz?

Belki ondan da kaynaklanıyordur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynı sorun bende de var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2013 Saat: 18:29)Rikudo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çerezleri siliyormusunuz?

Belki ondan da kaynaklanıyordur.

Geçmişi siliyorum dedim ya?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2013 Saat: 18:05)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese merhabalar,

Her forumda yaşadığım, ve uzun zamandır olan bir hata alıyorum. Mesela kendi forumum da bir katagoride konu açıyorum, doğrulama doğru oluyor. Ama aynı katagoride 2. bir konu açınca doğrulama içeriğinin doğru girdiğim halde yanlış diyor. Geçmişi silince tekrar aynı düzlemde devam ediyor, bir çözümü yok mudur?
aynı doğrulama mı kalıyor yoksa farklı mı?
belki captch sorun olabilir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-07-2013 Saat: 00:34)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-07-2013 Saat: 18:05)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese merhabalar,

aynı doğrulama mı kalıyor yoksa farklı mı?
belki captch sorun olabilir.

Farklı oluyor adminim, yani aynı katagoride 2. konuyu açmaya kalktğımda doğrulama kodunu doğru girsem bile yanlış uyarısı alıyorum, geri tuşuna bastığımda doğrulama değişiyor sonra kabul ediyor. :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tarayıcı Degistirdiniz Mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-07-2013 Saat: 02:58)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tarayıcı Degistirdiniz Mi ?

Safariden tut, Opera'ya kadar. Hepsinde aynı..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu Diğer Admine Bildirin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping