Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafikeriniz İntro Movie
Buda 3. Denemem :D

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Not : 720P İzleyiniz.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Banada Yaparmısın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel şarkı ismi?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş ellerine sağlık ders verirmisn bunla ilgili ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel fakat arkaplan ve yazının uyumu olmamış. Yazıya efekt felan uygulanarak uyum sağlayabilirsin. Bu arada şarkının ismini hatırlamıyorum fakat dubstep şarkısı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Filter Bass Concept Yazın Çıkar arkadaşlar :D

(18-07-2013 Saat: 23:02)Secilmis42™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Güzel olmuş ellerine sağlık ders verirmisn bunla ilgili ?

Hocam mouse alayım derslere başlarım.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sony vegas proylamı yaptın :) eline sağlık güzel olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet Sony Vegas Pro 11.0 İle yaptım arkadaşlar.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2013 Saat: 23:24)Grafikeriniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet Sony Vegas Pro 11.0 İle yaptım arkadaşlar.

Hocam videolarınızı pek başarılı bulmuyorum, şu arkadaşın verdiği ücretsiz sony vegas pro kalıp dosyaları var. Yani hazır videolar; siz sadece editleyeceksiniz. Bakmanızı öneririm; ha derseniz editle işim olmaz, o zaman yine de bu videolara bakarak bunlara benzer şeyler yapabilirsiniz. Başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-07-2013 Saat: 00:03)fear1763 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-07-2013 Saat: 23:24)Grafikeriniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet Sony Vegas Pro 11.0 İle yaptım arkadaşlar.

Hocam videolarınızı pek başarılı bulmuyorum, şu arkadaşın verdiği ücretsiz sony vegas pro kalıp dosyaları var. Yani hazır videolar; siz sadece editleyeceksiniz. Bakmanızı öneririm; ha derseniz editle işim olmaz, o zaman yine de bu videolara bakarak bunlara benzer şeyler yapabilirsiniz. Başarılar.

Hocam sony vegas 11'e güzel introlar yok olsa editlerim :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-07-2013 Saat: 00:05)Grafikeriniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hocam verdiğim linkteki şahısın Pro 11 için 31 adet ücretsiz video kalıpları var. İncelemenizi öneririm; ben başarılı buldum.

Hatta size şöyle hazır liste linkini atayım, buyrun; http://www.youtube.com/watch?v=uku8rfUB3bo&list=PLAE68DC299EA5C1D0

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gğzel Olms Garafikerini<.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-07-2013 Saat: 00:11)fear1763 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-07-2013 Saat: 00:05)Grafikeriniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hocam verdiğim linkteki şahısın Pro 11 için 31 adet ücretsiz video kalıpları var. İncelemenizi öneririm; ben başarılı buldum.

Hatta size şöyle hazır liste linkini atayım, buyrun; http://www.youtube.com/watch?v=uku8rfUB3bo&list=PLAE68DC299EA5C1D0

Sağol dostum çok güzel introlar buldum :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping