Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
konularda sadece son cevab görünüyor
forumumun konularında sadece son cevap görünüyor hepsini görmek için sağ üstten çizgisel moda basmam gerekiyor çizgisel modu nasıl kalıcı yapabilirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP » Yapilandirma » Konu Gösterim
Ayarları » Usenet Konulara Bakma Stili Aktifleştirilsin mi? » Hayır Secin Ve Kaydetin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şefim useneti kapattım ama hala aynı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
temayı değiştirin temada sorun olabilir site linkiniz ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://handlertr.10tl.net/ tema daha gece kurdum önceden efsemunun bi teması vardı ikisindede aynı sonuç
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynısı burdada var ilk mesajın üstünfe normal mod ve çizgisel mod var ben hep çizgiselde açılsın yami bu konu gibi hepsi görünsün istiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sitende sorun yok bende düzgün görünyor.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
mobil yada pc fark etmeden görünen normal mod
http://j1307.hizliresim.com/1c/k/qf0ln.png
benim istediğim bu çzgisel mod
http://j1307.hizliresim.com/1c/k/qf0m1.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
suan ziyaretçilere cizgisel modda gorunuyor kullanıcı grubunuzun usenet bakma sitiliyle mi oynadınız ?
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
evet haklısınız ziyaretçide sorun yok peki kullanıcı grubunun usenet ayarlarına nasıl ulaşabilirim bilmeden oynamış olabilirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2013 Saat: 06:23)badigs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: evet haklısınız ziyaretçide sorun yok peki kullanıcı grubunun usenet ayarlarına nasıl ulaşabilirim bilmeden oynamış olabilirim
gruplarda boyle bir ayar yok ama kullandığınız nickinizini değiştirmiş olabilirsiniz;

admin kp girin kullanıcılar&gruplara girin kullanıcılarda kendinizi bulun kullanıcı düzenle diyin.hesap ayarlarına girin Konu Gösterim Seçenekleri Varsayılan Konu Gösterim Modu war orayı çizgisel mod yapın.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çözüldü Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2013 Saat: 13:37)badigs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çözüldü Teşekkürler
rica ederim iyi forumlarr
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping