Yeni bir tema kurmak istiyorum ama eski temamdan konular ve kullanıcıları nasıl yeni temaya taşıyabilirim...Ya da bu mümkün değil mi?
Tema kurulumunda eski temadaki kullanıcılar
|
12-07-2013 Saat: 19:32
admin kp --- stil şablon ordaki istediğin temaya seçeneklerden varsayılan yap deyiniz
12-07-2013 Saat: 19:36
(12-07-2013 Saat: 19:32)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: admin kp --- stil şablon ordaki istediğin temaya seçeneklerden varsayılan yap deyiniz yok hocam dediğiniz gibi değil yani zaten mevcut bir temam var ve bu temamda kullanıcı ve konular var, Ben yeni bir tema kurucam yeni kurduğum temada kullanıcılar ve konular olamaycak galiba işte ben nasıl mevcut temamdaki kullanıcı ve konuları yeni temama ekliyecem avrsayılan yaparsam zaten eski temayı kullanmış olurum
12-07-2013 Saat: 20:51
temanın konularla kullanıcılarla alakası yok sadece forumunuzun görünümü değişiyor.yeni tema eklendiniz konular ve üyeler aynen kalacaktır.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
12-07-2013 Saat: 22:41
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi