Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ücretli Tasarım İşlerine Başlıyorum..
Öncelikle herkese merhaba, artık ücretli tasarım işlerine başlayabileceğim seviyeye geldiğimi düşünmekteyim. Nedeni, artık kendi şekillerimle, kendi stylelerimle ilerliyorum, iconlar haricinde hiçbir şeyim alıntı olmuyor. Bende seviyemin geldiğine inandım. Ve bu işe burada adımımı atıyorum.

Örnek tasarımlar;

nf3y3.png

Daha bir çok var. Şimdilik, font haricinde ve icon haricinde herşeyinin bana ait olduğu çalışmalarmdı.

Hizmetlerim;

Logo - 3 TL
Banner - 3 TL
İmza - 4 TL
Kartvizit - 7 TL
İndex, Blog - 10 TL

Fiyatlarımız makul'dür, yeni açıldığım için :).

Ödemeler, mobil olacaktır, ama Paypal'da düşünmekteyim.

Ulaşım için;

nfvmx.png

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-05-2013 Saat: 15:43)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler.

Fiyatlar Çok Ucuz Ama Özel Tasarım Siteleriyle Yarışabilrecekmisiniz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel başarılar dilerim
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-05-2013 Saat: 15:44)Samet™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-05-2013 Saat: 15:43)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler.

Fiyatlar Çok Ucuz Ama Özel Tasarım Siteleriyle Yarışabilrecekmisiniz ?

Tabii ki buna imkan yok :), kendi çapımda gerekirse ayda 1 satışa idare edeceğim :D.

(25-05-2013 Saat: 15:46)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel başarılar dilerim
Teşekkürler, konu düzenlenmiştir, tasarımlar konuyu ağırlaştırdığı için kaldırıldı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
iyi yapmışsın kardeşim fiyatlar uygun ucuz bence başarılar :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-05-2013 Saat: 15:50)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: iyi yapmışsın kardeşim fiyatlar uygun ucuz bence başarılar :)

Teşekkürler kardeşim :)).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
burda paralı yaparsan tutmaz bence :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tasarımların çok güzel fakat buradan satış yapman çok zor.Çünkü burada herkes ücretsiz destek veriyor.
Tasarımlarını satmak için bir webmaster forumu veya grafik tasarım forumlarında satışa sunabilirsin.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-05-2013 Saat: 16:17)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tasarımların çok güzel fakat buradan satış yapman çok zor.Çünkü burada herkes ücretsiz destek veriyor.
Tasarımlarını satmak için bir webmaster forumu veya grafik tasarım forumlarında satışa sunabilirsin.

Katılıyorum Sana, Webmaster ve Grafik Ağırlılı Sitelere Takıl Satış Yapmak İçin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-05-2013 Saat: 16:50)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-05-2013 Saat: 16:17)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tasarımların çok güzel fakat buradan satış yapman çok zor.Çünkü burada herkes ücretsiz destek veriyor.

Katılıyorum Sana, Webmaster ve Grafik Ağırlılı Sitelere Takıl Satış Yapmak İçin.

Ben yine de duyurumu yapayım dedim :), haklısınız :). Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence Fiyatlar Ucuz Bende Başlamayı Planlıyorum Okullar Bitince :) Alacaklar İçin Çok Ucuz Fiyatlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-05-2013 Saat: 17:08)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Fiyatlar Ucuz Bende Başlamayı Planlıyorum Okullar Bitince :) Alacaklar İçin Çok Ucuz Fiyatlar.

Evet, daha ilk olduğu için, kampanya oluyor :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Thumbs Down 
Destek Sitesinde Butür Şeylerin Uygulanması Bence Yanlış. Ücretli Grafik Yapıp Satışını Gerçekleştirebiliceğin Forum Siteleri Mevcut. Oralarda Şansını Deneyebilirsin. Bu Yaptığın Amaç Dışına Kaçıyor Bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tutmaz gıbıme gelıyor ya
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-05-2013 Saat: 19:04)maHmut Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Destek Sitesinde Butür Şeylerin Uygulanması Bence Yanlış. Ücretli Grafik Yapıp Satışını Gerçekleştirebiliceğin Forum Siteleri Mevcut. Oralarda Şansını Deneyebilirsin. Bu Yaptığın Amaç Dışına Kaçıyor Bence.

Hocam, ben bunu hobi olarak yapacağım. Şükrü abi de açıklamıştı, burada zaten grafiker değilim birşey değilim. Kendi adıma bir uygulama yapıyorum, formda tasarım satılamaz diye bir kural mevcut mu? değil. Canım istediğinde rep istediğimde yani yapacağım tasarımlara 5 dk uğraşacaksam diğerine 10 dk uğraşacağım. Mantığı kavrayabildiniz mi?

(25-05-2013 Saat: 19:17)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tutmaz gıbıme gelıyor ya

Olsun biz yine de şansımızı deneyelim :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 14 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping