https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temayı Yukarı-Aşağı ve Sola-Sağa Yaslamak
Bu kodları kullanmadan önce Admin KP --> Şablonlar&Stiler --> Kullandıgınız Tema --> Seçenekler -->Tema Düzenle --> global.css -->body bu kodlar warsa yanında yazan değerleri koddaki değerler gibi yaparsanız aynı işe yarar.

Admin KP --> Şablonlar&Stiler --> Kullandıgınız Tema --> Seçenekler -->Tema Düzenle --> global.css -->Stil Sayfası Düzenle:Basit Mod--->Body-->Ekstra CSS Nitelikleri en altına ekleyin

Aşağı-Yukarı Yaslamak İçin;

Kod:
margin-top: 0px;
margin-bottom: 0px;
margin: 0px;

Sola-Sağa Yaslamak İçin;

Kod:
margin-left: 0px;
margin-right: 0px;

sola sağa yaslarken ne tarafa yaslanacaksa oranın değerini artırın.

ekleyin kaydetin.

Not:Aşağı-yukarı ve Sol-sağ aynı anda kulllanırken kodu
Kod:
bir kere kullanın.

Sola sağa yaslarken bir alternatif daha war.Tam sağa tam sola alamıyom diyorsanız. Onun yoluda burdaki gibidir.

Admin KP --> Şablonlar&Stiler --> Kullandıgınız Tema --> Seçenekler -->Tema Düzenle --> global.css -->Stil Sayfası Düzenle:Gelişmiş Mod-->#container

Kod:
margin: auto auto; -->ortala
margin: left;--> tam sola
margin: right;--> tam sağa

Caps;

a7ab9de0.jpg

4bdc4e72.jpg

9fa59f18.jpg

83102626.jpg

9a5fe303.jpg
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Denedin mi ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Denedim sorunsuz:)
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
mesela sola yatırıp sağa reklam verebiliriz.haber sitelerindeki gibi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Artık kendiniz bilirsiniz yapacağınızı:)
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel birşey gerçekten teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli deil:)
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2011 Saat: 00:05)ertac97 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: mesela sola yatırıp sağa reklam verebiliriz.haber sitelerindeki gibi

Evet, ertac97'ye katılıyorum. Reklam verilebilir ya da başka bir yazı da eklenebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Yaptım Olmuyor :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler Yaptım oldu çok saolun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2013 Saat: 23:04)bahadiriz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler Yaptım oldu çok saolun
Rica ederim bayağı eski bir konu işinize yaradığına sewindim.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
üste yaslamak için bunuda yapabilirsiniz.

Global.css'den body bulun altına ekleyin

Kod:
margin: 0;
padding: 0;
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resimler kırık adminim :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2013 Saat: 23:02)AsLan Bey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Resimler kırık adminim :/
yenilemeye çalışırım.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping