Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Resimde Oynama Çalışmam
İlk hali;

m9g0v.jpg

İkinci hali;

m9g03.png

Yorumlarınızı bekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel olmuş ellerine sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline Sağlık Güzel Olmuşta Renkler Biraz Fazla Parlak :) Ama Süper 10 Üzerinden 9.2
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2013 Saat: 14:20)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş ellerine sağlık

Teşekkürler.

(21-04-2013 Saat: 14:20)CyberTechnology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline Sağlık Güzel Olmuşta Renkler Biraz Fazla Parlak :) Ama Süper 10 Üzerinden 9.2

Teşekkürler :), zaten resimde oynamayı çok kullanmıyorum. Bu Photoshop hayatımda sadece 3. denemem. O yüzden benim için değerli :).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fazla oynamışsınız sanki. Beyaz noktacıklar pek olmamış. Bir de küçültme orantısız olmuş resim basık duruyor.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumlar için teşekkürler, önerileri dikkate alacağım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2013 Saat: 14:20)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş ellerine sağlık

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Müthiş Bir Çalışma .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Bir Çalışma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılı ama diğeri daha bir iyiymiş. :) Psd ekleyin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2013 Saat: 15:26)hana Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılı ama diğeri daha bir iyiymiş. :) Psd ekleyin :)

Diğer?

(21-04-2013 Saat: 14:46)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Müthiş Bir Çalışma .

Teşekkürler.

(21-04-2013 Saat: 15:00)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Bir Çalışma.

Teşekkürler.

(21-04-2013 Saat: 14:45)theend Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping