Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rütbe İstek
Forumumun url'si:www.deleteforumtr.10tl.net
Forumumun Amacı: Bilgi paylaşımı.
İstek:Rütbe
Boyutu:Normal boyut destekteki rütbe boyutu
İçinde Bulunucaklar; Administrator
Tema Sorumlusu
Grafiker
Banned
Süper Moderator
Moderatör
Forum Sorumlusu
İsteğimin yerine getirilmesini arz ederim.Şimdiden teşekkürler rütbe nasıl olsun diyorsanız Tema uploader Mavi ama psd kalıbı
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=3603 şuradaki açık mavi en sağdaki acık mavi olsun Tema sorumlusu diğerleri ise o linkteki Yeşil psd kalıbı ile
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İsteğimin yerine getirilmesini arz ederim.Şimdiden teşekkürler rütbe nasıl olsun diyorsanız Tema uploader Mavi ama psd kalıbı
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=3603 şuradaki açık mavi en sağdaki acık mavi olsun Tema sorumlusu diğerleri ise o linkteki Yeşil psd kalıbı ile

bu kısmını anlasam yapardım sonucta benım kendi tasarımım bunlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sen o linkteki mavi psd kalıbından dediğim rütbeleri Mümkünse Soopafresh yada diğer sade fonttan yap.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
unled1of.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya yanın da efektli hoş D yazısı istiyorum bir de cok sade olmus rütbe psd yi degistir bide fontu da degistir Arial veya sade yazı.http://teknolojik.10tl.net/showthread.php?tid=111 şurda ki rütbeye benzesin yanında D yazsın efektli olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-11-2011 Saat: 22:10)SilentHell Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya yanın da efektli hoş D yazısı istiyorum bir de cok sade olmus rütbe psd yi degistir bide fontu da degistir Arial veya sade yazı.http://teknolojik.10tl.net/showthread.php?tid=111 şurda ki rütbeye benzesin yanında D yazsın efektli olsun.

Sen önce ne istediğine bir karar ver önce Soopafresh font istiyorum diyorsun onunla yazıyorum başka istiyorsun ,link veriyorsun hangi tasarımı istediğine dair sonra kalkıyorsun psd'yi değiştir diyorsun sen benim konularımı bir incele ondan sonra benden istekte bulun.
O verdiğin linkteli tasarımı yapmak çok basit ama kusura bakma senin için uğraşmam,bir de verdiğin linkteki tasarıma yakın bir tasarım yaptım .
27945929.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen bilirsin sana ihtiyacım yok bi nazik davran yaptıgın rütbe hos ama benm ilgimi cekmedi kaba davranma.

iyi o yaptıgın kahvereni güzel soluna d koy rütbelerin isimlerini de koy yeter abi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-11-2011 Saat: 22:26)SilentHell Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen bilirsin sana ihtiyacım yok bi nazik davran yaptıgın rütbe hos ama benm ilgimi cekmedi kaba davranma.

iyi o yaptıgın kahvereni güzel soluna d koy rütbelerin isimlerini de koy yeter abi.

Bana neden ihtiyacın olsun ki rütbe yapan binlerce kişi var yapımı da oldukça basit ,sen ne istediğini bilmediğin için ben sana cevap yazdım .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Binlerce kişi var diyorsun hani? 1 haftaya cevap veriyorlar senin kadar iyi yapamıyorlar ltfen o kahverengi den Sola D koyup yazılarını yaz Lütfen ya..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
unled1ga.png

senin isteğine son cevabım ister kullan ister kullanma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çooook teşekkür ederim cok sağol :):)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen benle dalga mı geçiyrsun onun içinde ki resimler ne öyle?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-11-2011 Saat: 23:18)rsmalee Nickli Kullanıcıdan Alıntı: unled1ga.png

senin isteğine son cevabım ister kullan ister kullanma.
Rar arşivi hatalı sanırım.

Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Karanlık sen bana yaparmısın kardeş bunun aynısını
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben sana yapıyım kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi