Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunu Nasıl Büyülteceğiz ?
Merhaba Arkadaşlar . Ben Bir Tema Yapıyorum . Ancak Bir sorunum Var . Thead Uzunluğunun bu kadar kalınlıkta olmasını istiyorum .

kv0xd.jpg

Ama Maalesef Böyle ..

kv0yn.jpg

Nasıl Büyülteceğiz . Yardım Edebilirmisiniz .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
thead resmini kaydedip photoshop veya her hangi bi resim programında boyutunu büyültebilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Theadın Boyutunu Demiyorum . Sadece Kalın Değil O Kadar Theadın Olduğu Yer .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bölümşefim biri size bu soruyu sorsa ne diyeceksiniz?Destek ekibi :PPP
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
global.css'ye gir ctrl+f yap thead yaz resmin olduğu yerde padding: yazar onun değerini artır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2013 Saat: 15:43)thehesap Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bölümşefim biri size bu soruyu sorsa ne diyeceksiniz?Destek ekibi :PPP

Bilmemek değil öğrenmemek ayıp, öğrenmek için sormuş bunda garip bir durum ya da rencide edici bir durum yok. Yardım etmeyecekseniz mesaj atmayın.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Global Cssde .thead bul oraya şunu ekle;

height: 44px; yap ve kaydet.Resimi 44px Yükseklikte Ayarlarsın Öyle Olur. Bir de Temanı Alıntı Thead Yapma Özgün Olsun Benden Bir Tavsiye.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminim Çok Teşekkür Ederim . 5 Rep+
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping