https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*cεвяαıʟ* Rank Seti v2
k6xhp.png
k6xjd.png
k6xjq.png
k6xjx.png
k6xk4.png
k6xkf.png
k6xky.png
k6xlk.png
k6xm5.png
k6xmk.png
k6xms.png
k6xpf.png
k6xpr.png
k6xpy.png
k6xqb.png
k6xqy.png
k6xrc.png
k6xrt.png

Rep vermeden alana haram olsun . :)

Not: Arkadaşlar PC yeni format attım style,font yoktu o yüzden kötü oldu :/ Biliyorum ama yapıcak birşey yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel saol
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ranklarınız Daha İyi Olabilir Mesela Yazı Stylesini Daha İyi Yapabilirdiniz Sade Olsaydı iyi olurdu.
Takıldığım Nokta Şu;
Madem Bu Foruma Hizmet Ediyorsunuz Yaptıklarınızı Direkt Paylaşıyorsunuz Neden Rep Vermeden Alana Haram Olsun Diyorsunuz?
Eğer Öyle Bir Şey İsterseniz Setin Bir Kısmını Paylaşırsınız Rep Verene Tamamını Atardınız Ama Hepsini Paylaşmışsınız Birde Öyle Demişsiniz Birdaha Daha Dikkatli Olun Lütfen İyi Forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2013 Saat: 21:10)destek10tlsiziseviyorum Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel saol

Yorum için teşekkürler.

(17-02-2013 Saat: 21:11)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ranklarınız Daha İyi Olabilir Mesela Yazı Stylesini Daha İyi Yapabilirdiniz Sade Olsaydı iyi olurdu.
Takıldığım Nokta Şu;
Madem Bu Foruma Hizmet Ediyorsunuz Yaptıklarınızı Direkt Paylaşıyorsunuz Neden Rep Vermeden Alana Haram Olsun Diyorsunuz?
Eğer Öyle Bir Şey İsterseniz Setin Bir Kısmını Paylaşırsınız Rep Verene Tamamını Atardınız Ama Hepsini Paylaşmışsınız Birde Öyle Demişsiniz Birdaha Daha Dikkatli Olun Lütfen İyi Forumlar.

Hayır belirttiğim sonuçta emek var ?.Emeğimin karşılığını almak istedim.Bundan sonra daha çok dikkatli olacağım iyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kardeş senin ranklar süper bayılıyorum
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2013 Saat: 21:13)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kardeş senin ranklar süper bayılıyorum

Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet hoş olmış ama yazılar sanki çok net olmamamış :S.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2013 Saat: 21:16)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet hoş olmış ama yazılar sanki çok net olmamamış :S.

Konunun sonunda belirtmiştim yorumların için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping