04-10-2011 Saat: 00:13
arkadaşlar en üstte genel bakış kısmı warya hane(sayfanın en üstünde son konuların çıktığı yer) son konulara yorum atıldığında konuların orada en üste gelmesini istiorum yani konu hortlatma gibi olcak.
foruma genel bakış
|
04-10-2011 Saat: 00:13
arkadaşlar en üstte genel bakış kısmı warya hane(sayfanın en üstünde son konuların çıktığı yer) son konulara yorum atıldığında konuların orada en üste gelmesini istiorum yani konu hortlatma gibi olcak.
merhaba anladığıma göre şunu sölemek istiyorsunuz..
Admin KP-Yapılandırma-Forum Ayarlarından -Overview (23 Ayar) oraya tıklayın..-Yes (Order) yazısı var o yazıyı 1-2-3 şeklınde ayarlayabilirsiniz.. örneğin:Show Top Posters? Yes (Order1)şeklinde yaparsanız en çok mesaj atanlar 1, sırada yer alır.. Aşağıdaki açıklamalara göre düzenlemeleri yapabilirsiniz.. Show Top Posters? "En fazla mesaj yollayan üyeleri gösterir" Show newest threads? "Yeni konuları gösterir" Show threads with most replies? "en fazla cevap yollanan konuları gösterir" Show favourite Threads? "En fazla gösterim yapan konuları gösterir" Show newest posts? "Yeni mesajları gösterir" Not:hangisinin 1, sırada yer almasını istiyorsan Yes (Order1)yap..2, sıradakine ise Yes (Order2)..bu şekilde devam edebilirsin..
05-10-2011 Saat: 00:10
Genel bakışı kurduğunda bu kendiliğinden oluyor.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
05-10-2011 Saat: 07:28
ewet doru kendılıgınden oluyor.ancak sıralama olarak olmuyor..mesela bolbol yazanlar kısmı bende 3, sıradaydı.onu ayarlamadan 1, sırada yer almıyor
05-10-2011 Saat: 08:16
Bilmiyorum deneme fırsatım olmadı.Ama düzgün çalıştığını tahmin ediyorum.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|