https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilerde .com'a geçme şansım varmı ?
Information 
10tl.net ıle aldıgım bedava ücretsiz forum adresımı ılerde bır domaın alarak .com yapma sansım varmı ?
yanı yıne 10tl.net uzerınden sıtemı yonetecegım ancak sonu .com olarak gecıcek sıtemın
suanda bedava bır yonlendırme kulanıyorum .tk dıye
domaın alıp .com yaparsam eger bu 10tl.net 'ın desteklemedıgı bısey olurmu
yada ızın vermedıgı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-12-2012 Saat: 18:12)bykorsan58 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10tl.net ıle aldıgım bedava ücretsiz forum adresımı ılerde bır domaın alarak .com yapma sansım varmı ?
yanı yıne 10tl.net uzerınden sıtemı yonetecegım ancak sonu .com olarak gecıcek sıtemın
suanda bedava bır yonlendırme kulanıyorum .tk dıye
domaın alıp .com yaparsam eger bu 10tl.net 'ın desteklemedıgı bısey olurmu
yada ızın vermedıgı

ewt bısey olurmu
yada ızın vermedıgı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Umudu Kesin :/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tabi ki .com gibi domainlere geçebilirsiniz.Hatta daha önce örneklerini de hatırlıyorum.İster yönlendirme yaparsınız isterseniz de sql yedeği ile yeni bir hosta taşırsınız.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-12-2012 Saat: 18:18)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tabi ki .com gibi domainlere geçebilirsiniz.Hatta daha önce örneklerini de hatırlıyorum.İster yönlendirme yaparsınız isterseniz de sql yedeği ile yeni bir hosta taşırsınız.

işte iyi haber teşekkürler dostum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping