https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3. Rank Denemem Beyler Yorumlarınızı Bekliyorum Biraz Begendiyseniz +1 Rep Lütfn
S6B6.png

Buyrun Arkdaslar 3.Rank'ım
Az'Da Olsa Beğendiyseniz +1Rep Lütfenn :(
Değerli Yorumlarınızı Beklıyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hocam her saniye rank yapıyorsunuz bu bir tasarım olmazki bence biraz daha uraşmalısınız ben tasarımlarımın iyi olması için 100lerce şey deniyorum siz yapıyımda paylaşıyım diye hemen kapıyorsunuz bence biraz daha çalışın..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeş Hangi Programla Yapıyon ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu yaptığın terbiyesizliği yaşına veriyorum, yoksa kim bu kadar saçma bir konudan dahi rep ister ki? Ayıp yahu. Açtığın her konuya +rep yazıyorsun. Layık görüyorsak şayet, veririz zaten. Ama bu yaptığın, insanı kendinden tiksindiriyorsun.

O yazıyı görmeden önce, kendi çapında, elinden geldiğince birşeyler oluşturmaya çabaladığından, uğraş veridğinden + layacaktım.. Ama böyle sık boğaz ediyorsunuz ya... Bu kadar da saygısızlık görmedim ben kusura bakmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-10-2012 Saat: 19:38)Malcolm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu yaptığın terbiyesizliği yaşına veriyorum, yoksa kim bu kadar saçma bir konudan dahi rep ister ki? Ayıp yahu. Açtığın her konuya +rep yazıyorsun. Layık görüyorsak şayet, veririz zaten. Ama bu yaptığın, insanı kendinden tiksindiriyorsun.

O yazıyı görmeden önce, kendi çapında, elinden geldiğince birşeyler oluşturmaya çabaladığından, uğraş veridğinden + layacaktım.. Ama böyle sık boğaz ediyorsunuz ya... Bu kadar da saygısızlık görmedim ben kusura bakmayın.

Kendinize Gelin Lütfen Arkadaş Bu Forumda Yeni Sizde Yenisiniz Daha Bir Çok Yeni Var.
Böyle Yeni Üyeler Ufak Çapta Hatalar Yapınca Kabahat Bulmanız Çok Saçma Bu Bölümde Yetkili Vs. Değilsiniz Gerekli Yetkililer Olayı Gördüğünde Tepki Gösterebilir Uyarabilir Ama Siz Bunu Yapamazsınız Sadece İnsanlara Tavsiye Verebilir Terbiyesizliğini Yaşına Veriyorum Diyemezsiniz.Her Ne Kadar Büyük Olsanız da O Arkadaştan Bu Sizi Forumda Üstün Duruma Taşımaz...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-10-2012 Saat: 19:41)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-10-2012 Saat: 19:38)Malcolm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu yaptığın terbiyesizliği yaşına veriyorum, yoksa kim bu kadar saçma bir konudan dahi rep ister ki? Ayıp yahu. Açtığın her konuya +rep yazıyorsun. Layık görüyorsak şayet, veririz zaten. Ama bu yaptığın, insanı kendinden tiksindiriyorsun.

Kendinize Gelin Lütfen Arkadaş Bu Forumda Yeni Sizde Yenisiniz Daha Bir Çok Yeni Var.
Böyle Yeni Üyeler Ufak Çapta Hatalar Yapınca Kabahat Bulmanız Çok Saçma Bu Bölümde Yetkili Vs. Değilsiniz Gerekli Yetkililer Olayı Gördüğünde Tepki Gösterebilir Uyarabilir Ama Siz Bunu Yapamazsınız Sadece İnsanlara Tavsiye Verebilir Terbiyesizliğini Yaşına Veriyorum Diyemezsiniz.Her Ne Kadar Büyük Olsanız da O Arkadaştan Bu Sizi Forumda Üstün Duruma Taşımaz...

Benim üstünlük taslama gibi bir derdim yok kardeşim. Arkadaş yazdığı herşeyde, alıntılarda dahi rep istiyor. Ben hiçbir yöneticide bu konuda bir hareketlilik görmedim. Sert konusmus olabilirim, huyum kurusun, mizacım böyle. Ama Allah rızası için, arkadaşın konularına bir göz atın.. Susayım susayım da, bu arkadaş kimse uyarmasa, bunu yapmaya devam etmeyecek mi?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ASiPaTRoN : Sen bir yetkili değilsin üyelerle böyle konuşamazsın..

Malcolm : Hocam sizde sakin olun arkadaş yeni yeni öreniyor biraz sabır lütfen :)

Saygılar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-10-2012 Saat: 19:56)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ASiPaTRoN : Sen bir yetkili değilsin üyelerle böyle konuşamazsın..

Malcolm : Hocam sizde sakin olun arkadaş yeni yeni öreniyor biraz sabır lütfen :)

Saygılar..

Ya konuştuklarımı anlamadınız ya anlamak istemediniz.
orada ben arkadaşı o taraftan uyarıyorum üyeyle böyle konuşma diye?
ayrıca benim ile fazla diyaloğa girmeyin lütfen ben konuşacaklarımı biliyorum...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam Arkadaş Doğru Konuşmuş , Erkek Gibi Konuşmuş , Hiçbir Üye , Hiçbir Üyeyle Böyle Konuşamaz , Hakkı Yok !! , Onu Savunmanız Çok Saçma Bence , Adam Düpedüz Snoop Arkadaşa Kafa Tuttu , Erkeklendi !!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Grafikerler gereksiz mesajları silmek için neyi bekliyorlar?arkadaş konu açmış fikrinizi sormuş fikriniz yoksa gereksiz kavga çıkartacak mesajlar atmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Lmfao Jade Asipatron Sizlere Teşekkür Ediyorum BEni Birazda Olsa Tanıyorsunuz AsiPatron BEni İyi Tanır Ben Oylesine Rep İstedim Malcom Adam Akıllı Konus Yas Bas D,nlemem BEn Akıl Yasta Deil BAstadır Bunuda Unutma Tamammı Blader..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping