https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yaptiğim Çalışmalar
18a2da8d.png

Öncelikle Adminden Rica Ettim. K0rkusuz Yapsin Nİckimi Diye :)

İyi Seyirler :)

957e758c.jpg
61ac2c35.jpg
25001c71.jpg
7ce2e870.jpg

0eff7b18.jpg

d3cd41da.jpg

6258cc39.jpg

fbff7c11.jpg

8c8beef9.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yarısı Ç'Alıntıdır
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ne ? Çalıntımı ? Kanıtın Varmı Kardeşim. 1 Senedir. Forumlarda Değişik Forumlarda Bu İsmi Kullanıyorum. Hepsi ©'Lİ Ve ®'lidir. Benden İzin Almadan Baska Bir Forumda Görürsem Çalıntı Olur :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Video Paylaşıcam Şefim Umarım Busefer İnanırlar :)
ff61a171.jpg

Yeni Çalışmam :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yaptığın çalışmalar güzel çalışmaların çalıntı değil araştırdım ama genede bu yoruma karşı ispatlayabilirsin kardeşim çalışmalarda başarının devamını dilerim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
2itkmrq.gif

Teşşkür Ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
e39rk.gif

24b6zj7.gif
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık.Bnce inandırma zorunluluğun yok isterse inanırlar.Çalışmaların devamı diliyorum.
Resimlerin üzerindeki yazılarının yapılması o kadar zor olduğunu düşünmüyorum.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Bakın, ben çalıntı demiyorum fakat arkaplanlar hazır; üzerine sadece yazı yazılmış ve hemen hemen hepsinde aynı efekt var.
PGM
Teşekkür verenler:
Karanlık61 Teşşkürler Arkadaşım. Ben Görevimi Yapsamam Grafiker Seçmezlerdi Sanıırım.

AloneBoss. Öle Diyorsunda Forumda Logo İsteklerini Kim Yaiyordu =? Ayrıca Ben Şu Efeckti Yapim Diye Seçilmedim Yardım İçin Burdayım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Aslında Şehinşah arkadaşımızın yaptığı çalışmalar güzel sadece resimin üzerinde efekt uygulaması yaptım yoksa yani arka planların hazı olduğu açıkça ortada... Ama genede yaptığı çalışmaları ben beğeniyorum görevinde başarılı olduğunu düşünüyorum çünkü her üyenin isteğine yardım ediyor. 1 dediğini 2 etmiyor ne yaptığı değil yardımları önemlidir diye düşünüyorum. Teşekkürler Şehinşah...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Önemli olan iyi yapıp yapmamak yeni üyelerimizin isteklerine cevap verebiliyorsa yapılanda beğeniliyorsa bence bir problem yok çünkü çok istek geliyor logo rütbe vs ama yetişilemiyor başarılar kardeşim
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşşkür Ederim. Zaten Ben Buraya Çıkıpta Tam Grafikerim Photoshopcuyum Süper Yapıyorum Demedim Sadece Tasarım :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Grafikerlik başvurusu yaptıysan kendine güveniyor olman lazım. Peki güvenio musun ?
PGM
Teşekkür verenler:
Konu amacında saptı konu kilit!
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping