Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Yanına Avatar
Site URL: http://notredamerpg.10tl.net/index.php
Soru: Forum gösteriminde avatar eklentisini yüklemek istiyorum. Ancak ftp olmadığı için bunu ne yazık ki başaramıyorum. Bir yolu var mı? Ftp olmadan nasıl yapabilirim?
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz: Forum içerisine girdiğinde konu yanında mesaj ikonu vs. Gibi şeyler değil konunun yanında konuyu açan kişinin avatarı olsun istiyorum.
Ek olarak eklemek istedikleriniz: ---
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şablon&stiller--şablonlar--temanız--postbit şablonlar--postbit_classic içindekileri kopyalayın

Şablon&stiller--şablonlar--temanız--postbit şablonlar--postbit
içindeklileri silip yapıştırın

Pardon ben postbiti dik yapacaksınız sandım yanlış oldu
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet hocam yanlış anlamışsın.^^ Önemli değil.

+Güncel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
FTP olmadan yapamazsınız, dediğinizi anladım bende kullanıyorum onu [FTPli sitemde] adminimiz Eklentiyi sisteme yüklerse kullanabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yüklenmesi gereken bir eklenti bence. Bildiğim kadarı ile de ftp 10tl.nete verilmiyor. Peki nereye başvuracağım bu eklentinin yüklenmesi için?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2012 Saat: 15:49)mentor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yüklenmesi gereken bir eklenti bence. Bildiğim kadarı ile de ftp 10tl.nete verilmiyor. Peki nereye başvuracağım bu eklentinin yüklenmesi için?
Diğer İstekler Bölümünde Eklenti İstek Alt foruma başvuru formu ile başvurunuzu yapın.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2012 Saat: 15:49)mentor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yüklenmesi gereken bir eklenti bence. Bildiğim kadarı ile de ftp 10tl.nete verilmiyor. Peki nereye başvuracağım bu eklentinin yüklenmesi için?

Eklentinin indirme linkini bu forumda link olarak paylaşın plugin istek şeklinde. admin uygun görürse koyar.
http://destek.10tl.net/forumdisplay.php?fid=100
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Açtım konuyu bekleyeceğim, yüklenmesini.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping