Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Öneri Juri Üyesi
(04-01-2016 Saat: 00:06)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu ne kadar uzattıysanız artık cem bile bıkmış yeni bir hıyerarşi sayıyor.

Adama azim geldi. Diğer liderler yazmak yerine hepsini tek tek yazmış. Bırakalım isteyen istediğini yazsın bir şey olur belki.

Captain, yanda hiyerarşi konusu açık baktım oradan zaten böyle. Ama işleyiş başka bir hiyerarşiyi temsil ediyor olabilir...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben daha yazdığım hiyareyişdeki yetkililerin hangi şartlarla gireceğini yazmadım. Belkide bu yüzden hala yandaki hiyareyişte kafan kaldı.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave

11.png?ex=68fc124d&is=68fac0cd&hm=74524a...y=lossless
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Zaten nickinden cinsiyetin ne olduğu belli oluyor da D10 Ticaret Meslek sandınız herhalde. Senle birlikte bildiğim 3-4 bayan oldu. 
Juri olayı güzel birşey fakat aktiflik iyi olsaydı daha iyi olabilirdi :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 00:22)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Zaten nickinden cinsiyetin ne olduğu belli oluyor da D10 Ticaret Meslek sandınız herhalde. Senle birlikte bildiğim 3-4 bayan oldu. 
Juri olayı güzel birşey fakat aktiflik iyi olsaydı daha iyi olabilirdi :D

Olayı anlatmaya baştan başlamayacağım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu gereksiz olduğu için pek okumadım. Anlatmayacaksan bişey yazmazsın. Juri olayı için aktifliğin az olması kötü etkiliyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 00:27)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu gereksiz olduğu için pek okumadım. Anlatmayacaksan bişey yazmazsın. Juri olayı için aktifliğin az olması kötü etkiliyor

Konu gereksizse girmeseydiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 00:28)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2016 Saat: 00:27)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu gereksiz olduğu için pek okumadım. Anlatmayacaksan bişey yazmazsın. Juri olayı için aktifliğin az olması kötü etkiliyor

Triplerinizi erkek arkadaşınıza atın lütfen Destek forumundayız 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ne yapacagina karisamazsin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Baktığın önyargı çerçevesini kaldırınca sakinleşince konuşalım o zaman anlatırım okey?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Beni tanısaydın o kelimeleri kullanmazdın emin ol. Görüşümü belirttim. 
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Senin Soyledigin sey ile önyargı arasinda cok sey var.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ÖM yoluyla ulaşın anlatıyım?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Önyargı örnek cumle : O maci kesin kaybeder.

Senin cumlen : gereksiz ise girmeseydin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Genelleme olarak cevaplıyorum. Bu konu tartışılacak bir konu ancak herkes üslubunu bilmelidir. Biri birine birşey yapmasını emredemez, karşıdaki kişi ise bir bayana karşı böyle konuşamaz.

Ağız tadıyla tartışamıyoruz.
(Burada her iki tarafta haksızdır.)

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neyse Konu Uzadi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 00:30)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-01-2016 Saat: 00:28)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Triplerinizi erkek arkadaşınıza atın lütfen Destek forumundayız 

Erman rekt yaptı mübarek.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 00:41)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bayan bayanligini bilirse bizde erkekligimizi biliriz.

Kardeşim her ne olursa olsun bir bayana böyle cevap verilmez. İlk önce güzel dille anlat eğer devam ederse sohbeti sen bitir efendilik sende kalsın. Ben bu konuda iki tarafında haksız olduğunu düşünüyorum.

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neyse fazla uzadi artik bu konu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Madem bayanlara bayan üye rankı istiyorsunuz bana da verin erkek üye rankını da bitsin gitsin şu iş ^^
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-01-2016 Saat: 00:57)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Madem bayanlara bayan üye rankı istiyorsunuz bana da verin erkek üye rankını da bitsin gitsin şu iş ^^

Konu kilit ya nokta kondu.. Aktif yetkili varsa kilitlesin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

YILLARIN FORUMU / Forumcu.10TL.NeT -

Vidinli.net Shopping Platform