Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Öneri Juri Üyesi
Eskiden Juri Üyesi Diye bir bölüm varmış sanırsam. Tekrar olma şansı yok mu?
Yeni ranklar üye sayısını katılımı arttırır yenilikçi olmak iyi fikir bence?

@admin @Corleone @bilsoft @EdwarD @TaaRRuZ
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sacma Juri Uyesi Ne ? Roportaj ekibi geri geldi dediler ilgilenen yok
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 23:13)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sacma Juri Uyesi Ne ? Roportaj ekibi geri geldi dediler ilgilenen yok

Juri üyesini newler bilmez, juri üyesi bir kişi yetkili alınmadan önce juri üyesi tarafından izlenir ve denetlenir daha sonra adminle görüşülüp yetkiye atanır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Suan ayin uyesi sistei geridonecek. Bunu bir oturtalim onunlada ilgilenen olur elbet. Eger hepsini birden yaparsak karisir bence.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 23:15)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-01-2016 Saat: 23:13)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sacma Juri Uyesi Ne ? Roportaj ekibi geri geldi dediler ilgilenen yok

Juri üyesini newler bilmez, juri üyesi bir kişi yetkili alınmadan önce juri üyesi tarafından izlenir ve denetlenir daha sonra adminle görüşülüp yetkiye atanır.

Katılıyorum harika bir fikir..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Biliyoruz zaten Juri Uyesini.Simdi denetleme ekibi var gruplarin hepsinin mufettisi var sacma olur.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O zaman bayan üye falan birşeyler yenilik gelsin diyorum örnek verdim juri üyesi olsun demiyorum illa
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Bunu attığın süre; 1 dakika önce. 21:13'e denk geliyor.

Bu ise benim skype'da yazdığım mesaj. Saati zaten görüyorsun.

glaoujgl.png

Destek 10tr için yapılacak şeyler yeni başladı. Zira her ne kadar bana göre 1-2 hafta erken başlamış olsak bile.

Lafı atmak/çarpıtmak yerine gelin bana ne derdiniz var ise anlatın. Anlatamıyorsanız, laf da çarpıtmayacaksınız kardeşim.

Jüri Üyesi hiyerarşide fazla yüksekte. Başvuru ile alınması mantıklı olur mu bilemem. Bir yeri boş gördüğünüzde önce birilerine pm atıp hakkında bilgi almaya çalışın. Bu söylediğiniz sanki adminlik için başvuru ile aynı şeye benziyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 23:17)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biliyoruz zaten Juri Uyesini.Simdi denetleme ekibi var gruplarin hepsinin mufettisi var sacma olur.

Kardeş juri üyesi varken denetleme ekibide vardı neyin kafası bu :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 23:18)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O zaman bayan üye falan birşeyler yenilik gelsin diyorum örnek verdim juri üyesi olsun demiyorum illa

Konu basliginda juri,konu iceriginde juri diyorsunuz simdide juri demiyorum diyorsunuz.
Bayan üye istiyorsaniz ona göre konu acin o zaman.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 23:19)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-01-2016 Saat: 23:18)#BeşikTaş Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O zaman bayan üye falan birşeyler yenilik gelsin diyorum örnek verdim juri üyesi olsun demiyorum illa

Konu basliginda juri,konu iceriginde juri diyorsunuz simdide juri demiyorum diyorsunuz.

Ya örnek vermişim neyini abartıyosun onun gibi rütbeler geri dönsün diyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Bu güne kadar ağzımızdan cinsiyet ile ilgili tek kelime çıkmadı, cinsiyetçilik yaparak cinsiyetçi olduğumuzu mu beyan ediyorsunuz? Bayan olmak ile yetkinin alakası ne şimdi?

edit: Bilmediğiniz rütbelerin geri dönmesini istemeseniz, önce bilgi alsanız hani. Biraz fikir edinseniz önce. Rica ediyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 23:20)#BeşikTaşınKızı Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-01-2016 Saat: 23:19)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ya örnek vermişim neyini abartıyosun onun gibi rütbeler geri dönsün diyorum

Juri üyesinin kaldırıldığına dair birşey söylenmedi "Jungi" onursal üye olunca boşta kaldı sadece ya da o gidince kapatmışlardır o rütbeyi haber vermemişlerdir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 23:21)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bu güne kadar ağzımızdan cinsiyet ile ilgili tek kelime çıkmadı, cinsiyetçilik yaparak cinsiyetçi olduğumuzu mu beyan ediyorsunuz? Bayan olmak ile yetkinin alakası ne şimdi?

Yetki olmasın Sadece Bayan Üyeler İçin Üye Sınıfı olsun normal farklı yetki mi istiyorum dedim kardeşim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Yanlis anladiniz. Arkadas bayan oldugu icin Bayan Uye rankı istiyor. Cinsiyetcilik kast ettigini sanmiyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 23:22)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yanlis anladiniz. Arkadas bayan oldugu icin Bayan Uye rankı istiyor. Cinsiyetcilik kast ettigini sanmiyorum.

Amaç onunla da alakalı değil değişiklikler olsun forumun aktifliği artsın beyfendi tamamen işi yetki merakına bağladı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Burasi destek forumu bayan uye ne alaka ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 23:24)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burasi destek forumu bayan uye ne alaka ?

Bayanlara öncelik kardeş :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2016 Saat: 23:24)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burasi destek forumu bayan uye ne alaka ?

Yok ben hintce konuşuyorum kitleyin konuyu anlamıcaksınız
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Aslinda dedigin dogru ancak yenilik istiyor bayan üyemiz.Hani :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping